Přejít na obsah

Skoda Connect


Doporučené příspěvky

Jak v mobilní aplikaci plánujete celou trasu? Já když si dám místo a k němu mi to naplánuje trasu a odešlu do auta, tak tam dorazí jen cílový bod a trasu to počítá znova a jinudy než v aplikaci.

 

Ptám se, protože za 2 týdny pojedeme k moři a když dám cílové místo, tak mi to hledá trasu přes Brno, Vídeň a Graz a mě by se spíše hodila trasa přes Budějovice, Linz a Graz. Tak bych si v klidu doma naklikal průjezdní body celé to pak poslal do auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Mně to tak vyhovuje, bál bych se nechat pootevřená okna bez kontroly. Používal jsem to ve vedrech často a je to hodně znát, pak je v autě přijatelně a brzy to dochladí klimatizace. Jediné co mi na tom vadí je, že občas to neprojde a pak to nevyvětrá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak bys to prostě jen nepoužíval :) Typická situace - odejdu od auta (např. odletím na dovolenou) a uvědomím si, že je pootevřené okno. Na dálku bych ho v klidu zavřel appkou. Nebo chci prostě jen vyvětrat, aniž bych musel k autu. Zároveň by se mi líbily notifikace s nastavením pravidla typu: Od opuštění vozidla po 30 minutách jsou nezavřené dveře/okna/nezamčeno. To jsem už Škodovce psal do návrhu, ale zatím nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@cross Jak by to jinak mělo fungovat? Ventilátor prostě vytlačí (nebo ochladí) horký vzduch studenějším z venku. Při otevření oken tam stejně dostaneš jen ten samý vzduch z venku. Okny by to asi bylo rychlejší, ale takhle je auto stále bezpečně zavřené / zamčené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna včera situace - šli jsme s dítětem do nemocnice, parkoval jsem asi kilometr od ní. Náhodou jsem se v čekárně podíval do appky a ta mi hlásila, že mám otevřené zadní okénko. Odejít k autu jsem nemohl, naštěstí nepršelo. Ani jsem z appky nepoznal, jak moc otevřené je (nakonec to byl asi centimetr), zavřít na dálku jsem ho nemohl. Zároveň by se mi fakt líbila ještě aktivní notifikace, která by mi po určité době řekla, že jsem opustil uzamčené vozidlo a nemám zavřená okénka. Takže tak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...