Pe3k7 Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Ja som v IT nastavil režim inkognito a od vtedy žiaden reštart.. a som prihlasený ako normalny uživateľ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxo24 Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 (editace) před 7 minutami, Bubaq napsal: Chápu správně, že my s H58 máme zatím smůlu...? Jinak po poslední aktualizaci se restarty ustálily tak, že pokud se infotainment restartuje, je to hned po nastartování (do minuty), pak už je klid. Ale restartuje se po téměř každém nastartování... To je fakt velká ostuda. co jsem pochopil tak novy soft je pro vsechny od H56 a vyse...takze ty ho muzes mit taky.. add inkognito - dobry napad..zkusim. Editováno: 26. Červen 2023, autor: maxo24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 @Pe3k7Kde se to nastavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 (editace) @maxo24 Hm, to by bylo fajn. Počkám, až aktualizace přijde "éterem". Editováno: 26. Červen 2023, autor: Bubaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 (editace) @Bubaq je (měla by být) pro všechny, takže i my s dědečky H56 se dočkáme, ale je to nějaká obrovská aktualizace, takže leda v servisu 😊 Editováno: 26. Červen 2023, autor: JirikHL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 před 3 hodinami, Lasse napsal: @Pe3k7Kde se to nastavuje? Neviem či si pamätám správne ale Použivateľ - nastavenia - ochrana osobných údajov .. a tam su tuším 4 alebo 3 ikonky a úplne naľavo je taky panačik s okuliarmi - inkognito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 To @Bubaq OTA teda vzduchom to nebude ☹. To @JirikHL ja mam tiež H56 a už som objednaný v servise na štvrtok 😊 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 @Bubaq myslim ze to je pro vsechny ta 1941 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 26. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Ano, aj pre H56. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 27. Červen 2023 Sdílet Vloženo 27. Červen 2023 Ešte že H56 je potvrdené, lebo ja som sa pomýlil, ja mám H58 😀. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wouky Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Ahojte. Ja som nejakú dobu tiez maval tie reštarty infotainmentu ako píšete, az dnes to ostalo cele čierne a odvtedy to nefunguje vôbec. Auto sice jazdi, ale žiadne funkcie napojené na infotainment nefungujú. Na palubovke pise kopu chýb systemov ktoré nefungujú. Najkrajšie na tom je, že sa mi to stalo v Chorvátsku na dovolenke. Mal niekto podobný problem? Mán vyhľadať lokálny servis, alebo to vydrží domov? Diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Vloženo 15. Září 2023 Sdílet Vloženo 15. Září 2023 Ahoj, před týdnem update na sw 1941 a od té doby ani jeden restart. Občas se přeruší bezdrátové spojení AA, ale okmažitě zase samo naskočí. Zatím spokojenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KalimBrno Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Zdarec, Mám Octavia 4 koupená někde 06/2023. Jízdou z PHY do BRNO se to aktualizovalo celkem as 5x a finálně to skončilo na : HW H61 SW 1940 ABT HW H47 ABT SW 2103 Pak už , samovolný restart během jízdy s Android auto i bez něj. Většinou hned do 2 minut jízdy. Je jedno jestli sáhnu na IT nebo ne stejně se resne. Volal jsem do servisu a že je na to prý svolávačka tak v pondělí 16.10.2023 tam jedu tak dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 @KalimBrno "se to aktualizovalo" znamená nějakou OTA aktualizaci co na tebe vyběhla po nastartování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KalimBrno Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 před 36 minutami, petr.podzimek napsal: @KalimBrno "se to aktualizovalo" znamená nějakou OTA aktualizaci co na tebe vyběhla po nastartování? Ano, OTA - vzdálená aktualizace. Teď mi tam ale smrdí nějaká aktualizace, která se zřejmě motá furt dokola a není schopna se dokončit. Mno uvidím jak pochodím až zasáhne servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Včera jsem byl v servisu a nechal si nahrát software 1941, do té doby samý restart a zasekávání Android Auta. Po přehrání zatím jede v pořádku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 (editace) V 31. 5. 2023 na 22:16, NemesiSK napsal: Golf MK8 práve dostal SW verziu 1941. Používa ten istý SW čo Octa a ľudia pindajú na reštarty úplne rovnako. Do pár týždňov sa hádam objaví aj pre O4. Revízia je celkom skok od 1896/1900 tak dúfam že to bude viditeľná zmena k lepšiemu. Iba sem pre zaujimavost doplnim,na com fici uplne vpohode bez restartov a problemov Discover media/Skodovacky Amundsen Golf 8 vyrobeny 02/2021 Editováno: 26. Říjen 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirajanour Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Dobrý den, zhruba měsíc zpátky jsem koupil octavia 4. Rs trápí mě neustále restarty systému když jsem přihlášený pod svým účtem myškoda. Mám verzi SW1896, jak mohu získat 1941? Musím do AS? nebo lze verze stáhnou nějakým způsobem v autě? poradte někdo, kdo si tím prošel? Auto mám stále v záruce, stálo by to něco v AS? DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 @mirajanouro pár stránek výše je odkaz na stránky kde jde stáhnout SW 1941 a je tam i návod jak na to. SW ti zaktualizují na záruku i v AS, zavolej si tam. Trvá jim to 1-2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Mě to přišlo vzduchem , a myslím že nejsem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Jak jsem posilal ty fotky, tak od te doby se mi postup zmenil zpet na 0MB a auto neni pripojene k internetu.. nejde to zrusit ani nic jinyho, takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Nechal jsem si v servisu nahrát verzi 1941 a vše maká jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirax42 Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 před 4 hodinami, Hamman napsal: Jak jsem posilal ty fotky, tak od te doby se mi postup zmenil zpet na 0MB a auto neni pripojene k internetu.. nejde to zrusit ani nic jinyho, takze tak Me se to sice zaktualizovalo na 1941, ale presne jak rikas, od te doby neni auto pripojene k internetu a hlasi to, ze se nedokoncila instalace navodu, coz by mi bylo celkem ukradene na rozdil od toho, ze se najednou tvari a asi i je offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirax42 Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 (editace) před 13 hodinami, Murphy1 napsal: Mě to přišlo vzduchem , a myslím že nejsem sám Taky vzduchem, ale nejak se to nedodelalo nebo podelalo 😞 EDIT: Tak po dalsi aktualizaci vse ok. Jestli ustanou restarty, poznam casem. Editováno: 28. Říjen 2023, autor: Mirax42 Doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.