Publikováno Prosinec 15, 200618 r ahoj, mám fabii comfort a signalizovalo mi to zvukem pokles teploty, nyní se to tak bohužel neděje, dokázal by mi někdo prosim poradit čím to může být děkuji....
Prosinec 15, 200618 r Není možné, že to ještě nedosáhlo té teploty? Mně to vždy pípne a zabliká "vločka", když teplota poklesne na +4st.C.
Prosinec 15, 200618 r Autor Není možné, že to ještě nedosáhlo té teploty? Mně to vždy pípne a zabliká "vločka", když teplota poklesne na +4st.C. bohužel- vločka se objevi a nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! docela mě to mrzí, chtěl bych to pořešit
Prosinec 15, 200618 r Lituji moderatory.... nechápu tě, s čím máš problém??? Asi, že je tady sekce Octavia club
Prosinec 17, 200618 r Autor Lituji moderatory.... nechápu tě, s čím máš problém??? Asi, že je tady sekce Octavia club aha, tak sorry, nevedel sem to, nevsiml sem si toho no. tak s ehned nemusite certit no..... ale radu mi dat muzete, ikdyz mam jen hloupou fabii ne???
Prosinec 17, 200618 r Nevite od ktereho roku a do jake vybavy se montovali tato signalizace namrazy? do starsich octavii asi ne co?
Prosinec 17, 200618 r Nevite od ktereho roku a do jake vybavy se montovali tato signalizace namrazy? do starsich octavii asi ne co? Od MR 2001
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.