Mic-net Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 (editace) Ahoj, netušíte čím by to mohlo být, že nejdou vypnou stropní světla v interiéru nad zadními sedadly? Chová se to zajímavě, když jsou tlačítka svítilen v poloze vypnuto, tak svítilny svítí, když je "zapnu" tak svítí víc. Superb 3 asi nemá relátko, aby mohly být k sobě lehce přitavené kontakty, že? Hledal jsem na Google, ale když už jsem něco našel, tak to byl obrácený problém, nebo kabeláž že tlačítka nereagovala... (u mne mění intenzitu osvětlení...) Pokud auto zamknu, tak se osvětlení vypne, tak alespoň že tak... Ještě dodám, že přední lampičky se chovají správně... Editováno: 30. Červenec 2023, autor: Mic-net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 4. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2023 Nemas zaple na predni lampicce rear oznaceni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 Taky bych to videl ze ma vepredu zapnuty zadni svetylka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 5. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2023 Tak to uz nevim to se musis podivat :) ale ja tam mam rear snad mozna asi kazdej superb nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 7. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 V 4. 7. 2023 na 15:53, roubic napsal: Nemas zaple na predni lampicce rear oznaceni ? Ne, tím to bohužel není. Nějaký jiný nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 7. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2023 Jsi první majitel? Jak je auto staré? Jsou tam LEDky nebo žárovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 8. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 Auto je staré 6 let, ve svítilnách jsou žárovky, a ještě před několika dny fungovali v pořádku. Myslím si, že je problém v relé, ale nevím, které to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 to nema rele.... ovlada to BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 8. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 (editace) Doufám, že to řídicí jednotkou není, protože to bych pak musel dávat do servisu a s tím mám mírně řečeno špatné osobní zkušenosti... Editováno: 9. Červenec 2023, autor: Mic-net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 8. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2023 Koukal jsem do schematu a tohle chyba BCM nebude. Pres BCM se posila napajeni osvetleni a ovladani z dveri, ale to by svitily i svetla vpredu. Takze pokud sviti porad pouze zadni, bude to chyba v predni konzoli v tlacitku REAR. Jen si nejsem jist tou mensi intenzitou. Jses si jist ze mas verzi s zarovkama (W5W) nebo mas LED verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 9. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Jistý si nejsem, ale vzhledem k barvě světla bych hádal na žárovičky. To tlačítko je letované, nebo je to výměný modul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Takto vypada LED verze: Toto je verze s zarovkama: A ano, tlacitka jsou naletovana na desce plosnych spoju spolecne s oddelovacima diodama, ktere teoreticky taky mohou byt zdrojem problemu. Asi nejrychlejsi diagnostika muze byt ten predni panel vymontovat a odpojit z nej konektor. Pokud pak svetla vzadu zhasnou, tak je chyba v prednim panelu (prepinac nebo oddelovaci diody). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Tak sem se ti snazil poradit a hned mam stejnej problem 🙁 nevim jestli svitej min nez normalne, ale svitej porad. Zhasnou akorat kdyz zamknu auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 16. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Jakmile to vyřeším, tak dám vědět čím to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 16. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2023 Mám žárovičky. (Ale cokoli teď dělat je nemožné, protože je v něm příšerné horko…) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 26. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2023 U me vyřešeno. Vyloupnul jsem obe svetla a vyzkousel je v praci ve firemnim superbu a fungovali normalne. Tak sem je tapojil zase u me v aute a taky to funguje zase normalne 😀 jinak je super ze predni svetlo nejde rozebrat aby se dalo podivat na tistak jesli tam neni studenak nebo neco spalenyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 30. Červenec 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2023 U mne taky vyřešeno, nevím, jak se tomu říká u aut, ale u počítače bych řekl, že byla chyb mezi klávesnicí a židlí... V nastavení infotainmentu jsem měl prý aktivováno, aby bylo vzadu stále aktivní svícení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Takovato moznost nekde v infotainmentu je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 2. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 Já jsem takovou volbu v infotainmentu nenašel, ale řekli mi to v autorizovaném servisu Škoda. Každopádně po jejich zásahu už problém se světlem nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.