Září 16, 201212 r Myslím že by to mělo jít poznat pouhým pohledem zespodu jestli má zrcátko s osvětlením nebo ne Jestli budu mít dneska čas tak jsem dám fotky jak vypadá s... a jak by měla vypadat část bez osvětlení
Září 16, 201212 r Takže podle mě.... zrcátko s osvětlením má ten světlý plast vykouslý (viz foto) bez osvětlení homogenní
Září 18, 201212 r Tak je úterý á já jsem to stihl zatím alespoň nafotit...Pokud ti tedy dobře chápu, měl bych tam mít osvětlení nástupního prostoru.. A nebo se pletu?
Září 18, 201212 r Musíš to nafotit nebo se podívat ZESPODU takhle to svítí....jak to napsat svítí to v tom průsvitném plastu připravenou oblastí (výsečí,vykousnutím,nebo jak to nazvat) To co jsi vyfotil ta strana tak ta žlutě bliká (viz foto) Podle tvojí druhé fotky bych se spíš přikláněl k tomu že to tam nemáš...ale není to dobře vidět!!!!! Pozn:..Když to máš na autě tak prima..ale že by to byla taková pecka abych si to nechal dodělávat..to asi ne :-) Upraveno Září 18, 201212 r od Liapor
Září 18, 201212 r Ok zítra to zkusím nafotit líp, sorry:-) ne taky si to rozhodně nenechám dodělávat pokud to tam není..Jen potřebuju právě zjistit jestli to mám nebo ne..
Září 18, 201212 r musíš sundat zrcátko, kryt zrcátka a až potom se dostaneš na žárovky U před face mu stačí sundat ten plast..neboj se toho taky jsem to dal napoprvé když jsem dával ledky..
Září 20, 201212 r romanje71: já radit nemusím, mám na to dost lidí... ale podle tebou přidaných fotek se to nepozná. Chce to opravdu pohled zdola nahoru.
Září 22, 201212 r Zdravím, tak tady jsem to zkusil nafotit jinak, tak snad aspoň jedno foto k něčemu bude..
Září 22, 201212 r Já bych to vážně zkusil rozebrat a hned to uvidíš..neboj se toho vém něco slabého a normalka to odcvakej a pak jakoby roztahuj a ono to samo vyskočí ..taky jsem se toho děsil za minutu to je dole..;-)
Září 22, 201212 r Nejsem si jistý ale nevím o tom že by se dělali zrcátka bez osvětlení nastupniho prostoru, možná u nějaké clasik. Osvětlení se dá nastavit na maxi dotu, jestli máš. Zdravím. Dělají se zrcadla bez osvětlení. Mám je na služebním autě.
Říjen 29, 201212 r myslíš toto? http://forum.skodahome.cz/topic/98687-osvetleni-nastupniho-prostoru/page__hl__%2Bosv%C4%9Btlen%C3%AD+%2Bn%C3%A1stupn%C3%ADho+%2Bprostoru__fromsearch__1
Listopad 14, 201212 r Kdyz tyto zrcatka nemam a chtel bych osvetleni nastupniho prostoru lze to nejak ? krom toho že koupim dalsi sadu zrcatek ?? spis me zajima pokud tyto zrcatka nemam myslite ze draty tam jsou natahnuty od vyroby nebo bych musel tahat nove draty k zarovce na osvit nastupniho prostoru. ( kdybych si ji tam nejak nenapadně přidal )
Leden 2, 201312 r zdravím, to by mne také zajímalo zda se dá někam přidat žárovka do normálního zrcátka, průsvitného plastu je tam dost, jen nevím kolik je uvnitř místa. Díky
Leden 2, 201312 r Kdyz tyto zrcatka nemam a chtel bych osvetleni nastupniho prostoru lze to nejak ? krom toho že koupim dalsi sadu zrcatek ?? spis me zajima pokud tyto zrcatka nemam myslite ze draty tam jsou natahnuty od vyroby nebo bych musel tahat nove draty k zarovce na osvit nastupniho prostoru. ( kdybych si ji tam nejak nenapadně přidal ) u scoutu máme toho assitenta coming home a leaving home, nastaveno na 10 sekund a svítí to... někdo ti musí předělat něco přes VAG a asi ta natahat spešl kabely na další žárovku.
Leden 3, 201312 r Coming a leaving mam taky .. VAg taky jen by me zajimalo kde přesne bych ty kabely mel připojit aby to svitilo tak jak to svitit má Upraveno Leden 3, 201312 r od BiGGy
Leden 16, 201312 r A dej do světla pořádné diody T10 se čtyřma SMD (mám je také) a bude to i pořádně svítit!
Leden 25, 201312 r Hmm,já jsem hledal na netu a nic jsem nenašel. Všude mají pouze na oII před face. Jestli něco najdeš hoď sem odkaz. Díky
Leden 25, 201312 r musíš vyměnit spodní kryt zrcátka + dodat osvětlení čísla dílů jsou: 3T0857603A,3T0857604A,3T0945291,3T0945292
Únor 8, 201312 r myslite ze tam pujde dat tady tato..jde me o to jestli proleze tim otvorem co tam je..diky http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/7-1-Parkovaci-zarovky-LED/115-2-Patice-T10-W5W/5/553-CAN-BUS-parkovaci-svetlo-T10-W5W-BILA-5xSMD-ROUND-1ks
Únor 8, 201312 r Těžko říct jestli se tam vejde = je to vždy o prvním pokuse... Ale už teď ti mohu říct, že svítivost velká nebude. Je tam totiž "jen" 5 jednočipových SMD diod (5 svítících bodů), ale ty diody co jsem o kousek výš dával fotku jsou 4 tříčipové (12 svítících bodů). Ahoj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.