Publikováno Srpen 4, 20232 r Mohl bych se optat.??? Neřešil někdo problém s dovřením el. okna u řidiče?? . Při dovřeni okénka u řidiče se mi nechce okno zavřít. Nedojede do dveří a zůstane 1-2cm mezera. Je to na výměnu stahovačky??? Při zavírání sem slyšel jako by křupnuti (lupnuti) plastu a pak už okénko nechtěl dojed Dají se nějak přenastavit koncová poloha. Děkuji všem za odpověď.
Srpen 5, 20232 r Myslím, že koncovou polohu nastavíš tak, že odemkneš auto klíčkem a všechna okna nechás sjet až dolů na doraz, klíček dál držíš 5 vteřin. Pak auto zamkneš, opětovně podržíš do doby, než okna vyjedou až nahoru a klíček opět držíš po dobu 5 vteřin. Tím by se měly okna nastavit. V DP jsem k tomu něco našel. Upraveno Srpen 5, 20232 r od Ort
Srpen 7, 20232 r Autor Spíš si myslím že prasklo něco ve stahovačce. Asi ten plastový držák okénka. Přijde mi že se to koléba což na straně u spolujezdce nedělá když za to okénko vemu. Nevím jestli se dá opravit a nebo se mění cela stahovačka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.