Smejky Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 (editace) Dle servisu Auto Elsa v Čakovicích kryty nebudou. Koupil jsem na skoda-dily.cz kryt, který je primárně určen na Kodiaca. Pásne jak prdel na hrnec viz video. Cena cca 2,9 tis. Kč. 20230811_150530.mp4Načítání informací... Editováno: 11. Srpen 2023, autor: Smejky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 Což o to, kryt na 2.0 TSI se sehnat normálně dá. Jenže tohle bude na 99% ten původní, který právě brali kvůli nebezpeční požáru. Viděl jsem na UK fóru fotku nového krytu a byl designově odlišný od tohoto starého. Teď je otázka, komu stojí za to si na motor plácnout něco, co samotný výrobce zrušil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 P.S.: svolávačka byla na tento motor i v Kodiaqu 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky Vloženo 11. Srpen 2023 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2023 Riziko požáru bylo v možnosti uvolnění krytu za jistých okolností, jeho deformaci popřípadě kontaktu s motorem, kdy to blaflo. Kryt má z mého pohledu modifikované upevnění. Starý jsem jednou rukou bez problémů uvolnil, tento nikoliv. Riziko hlodavců je pro mne vyšší:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2023 je to plast či nejaky recyklat ako tie povodne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yendys Vloženo 12. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2023 Hele, nemá někdo nějaké foto motoru, krytu, před sundáním? Že bychom to porovnali 🙂 Nejlépe zespoda 😄 Ty úchyty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yendys Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Nic. Koupil jsem to taky. Kód motoru sedí s tím uvedeným prodejce. Drží fest. Ten kryt je nový a nasadit ho je větší obtíž, což podle mě je modifikací. Škoda ať se jde bodnout. Na servisky to sundám a za pět let mi dají zdarma nový no, tak budu mít dva prostě 😄 Lepší než koukat na chlupy od koček a kun a čekat na kousací návštěvu, nebo taky super je jízda za deště a hegeš na motoru... o teplem zvlněném tapecu kapoty nemluvě... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 3. Září 2023 Sdílet Vloženo 3. Září 2023 Mě překvapuje, že na tom krytu není TSI, Škoda a ani ten jejich znak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Září 2023 Sdílet Vloženo 4. Září 2023 Z důvodu sjednocení napříč koncernem. Zlevnění výroby 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Kryty motoru budou 😄 Teoreticky v pátek by měla být spuštěna akce na dodávky krytů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 @lucky.jack Bude svolávačka? Nějak se mi tomu už nechce věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Jj, bude. 10J1. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Mně svítí svolávačka u mého auta, ale bez podrobností, jen že mám kontaktovat servis. Zítra tam shodou okolností jedu na dvouletou prohlídku, tak jsem zvědav, zeptám se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 Omlouvám se za double post, ale jen teda na doplnění infa. V autorizáku zatím o ničem neví, že dokud ta svolávačka není aktivní, tak o ní neví. A ta, co mi tam svítila, bohužel na kryt motoru nebyla 😏 Ale tak snad už se brzo dočkáme 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 Na stránkách škody k mému VINku ještě nic officiálního není. 😑 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Září 2023 Sdílet Vloženo 12. Září 2023 Pokud vím tak by to mělo startovat v pátek, takže vydržet 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 (editace) Tak hlásím, že dnes jsem vyzvedl auto po dvouletého prohlídce, a pod kapotou mě čekalo milé překvápko. Editováno: 13. Září 2023, autor: JirikHL 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 A nemame cislo toho modifikovaneho dielu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 @Patrik1971 06Q 103 925 N 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 V 12. 9. 2023 na 12:32, Ort napsal: Na stránkách škody k mému VINku ještě nic officiálního není. 😑 Rozšířit V 12. 9. 2023 na 13:18, lucky.jack napsal: Pokud vím tak by to mělo startovat v pátek, takže vydržet 🙂 Rozšířit Zatim take zadna svolavacka pro muj VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Ono na to asi ani ziadna zvolavacka nebude....bud sa zakaznik sam ozve,ked mu bol cez oficialneho dealera demontovany,alebo doplnia pocas bezneho servisu,ako u @JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 @Patrik1971 Svolávací akce na to je. Co to tak sleduji mezi jednotlivými majiteli RS, tak krytů zatím nemají dostatek. Proto se domnívám, že to berou od nejstarších aut. Ze stejného důvodu pravděpodobně AS aktivně nekontaktují majitele ale dají ho tomu, kdo se sám ozve, pokud ho zrovna mají. Já do AS volal a říkali mi, že na můj vůz žádná svolávací akce není, ale potvrdili, že to kolikrát nabíhá postupně a ať se ozvu za pár týdnů. Jinak zde padlo číslo svolávací akce 10J1, na fb zase někdo psal 10H6 a 10H9 r2. Neumím toto ověřit, ale nějaká svolávačka na ty kryty evidentně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 V 12. 9. 2023 na 12:32, Ort napsal: Na stránkách škody k mému VINku ještě nic officiálního není. 😑 Rozšířit Teď tu mám, auto na kterém svolávačka je, ale na stránkách škodovky to není. Takže asi to nemají propojený. Dle VIN ti to můžu ověřit. Případně SZ. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 V 26. 9. 2023 na 5:18, Rapid1.0 napsal: @Patrik1971 Svolávací akce na to je. Co to tak sleduji mezi jednotlivými majiteli RS, tak krytů zatím nemají dostatek. Proto se domnívám, že to berou od nejstarších aut. Ze stejného důvodu pravděpodobně AS aktivně nekontaktují majitele ale dají ho tomu, kdo se sám ozve, pokud ho zrovna mají. Já do AS volal a říkali mi, že na můj vůz žádná svolávací akce není, ale potvrdili, že to kolikrát nabíhá postupně a ať se ozvu za pár týdnů. Jinak zde padlo číslo svolávací akce 10J1, na fb zase někdo psal 10H6 a 10H9 r2. Neumím toto ověřit, ale nějaká svolávačka na ty kryty evidentně je. Rozšířit Mne dali dekel dole 9.5.2022 na akciu 10H5...ale je to Golf GTI...podla VIN zatial tiez ziadnu zvolavacku na vratenie nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2023 Mám zrovna auto v servisu (je to tedy S III) a podle vyjádření technika se mě dodání krytu netýká - proč to neví, prý tam asi hraje období výroby (04/2022) - auto už jsem totiž jako nové přebíral bez krytu. Dávají je jen těm, kterým kryt odebírali na základě svolávačky. Jinak je kryt v tomto AS dostupný za cenu cca 2500,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.