Woytman Vloženo 9. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2023 (editace) Zdravím, jdu za vámi pro radu. Při jízdě mi z ničeho nic začal neuvěřitelně bouchat v motoru, motor ztratil výkon a čím více plyn jsem dal, tím více začal klepat a k 90km/h jsem se horkotěžko dostal. Ještě jsem vypozoroval, že když jsem jel z kopce a vyřadil, hluk byl daleko nižší. Kontroloval jsem vačku a uložení vačky, ale ta se zdá být OK. Blok motoru proražen též není, setrvák s spojkovou sadou je 2 roky starý Sasch. Tudíž jsem se pustil do klikové hřídele -> šály/ojniční ložiska jsou KO viz. fotka v příloze Otázky zní: 1. Je možné, že to způsobují pouze šály? 2. Musím měnit i kliku nevypadá úplně špatně, ale ani perfektně... přikládám fotku 3. Musím měnit i ojnice? 4. Nějaké rady, na co se ještě zaměřit a co vyměnit když už mám motor venku z auta? Díky všem za váš čas a rady 😉 Přikládám fotky i video se zvukem motoru: VID_20231104_102740.mp4 Editováno: 19. Květen 2024, autor: Woytman Přidání videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woytman Vloženo 19. Květen 2024 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2024 Vyřešeno - propálený hydroštel a sjetá vačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puki2312 Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Za jízdy to nešlo poznat před nes se stím stalo tohle? Já začínám mít nějaký dunivý zvuk a na pětku kolem 2000ot cítím jemné vibrace jako by od podvozku ale tam žádné vůle nejsou...budu zítra rozebírat postupně všechno a kontrolovat tak snad něco najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.