Přejít na obsah

Škoda Superb 4

Dixik2

Doporučené příspěvky

V 10. 1. 2025 na 12:17, SkodaRapid napsal:

Ahoj, jake jste zvolili kola? 18" nebo jste si priplatili za 19"? 19" vypadaji krasne, ale nevim pokud jde o komfort. Jak se vam to zda?

No tak pokud přecházíš z Rapida na Superba, což byl můj případ, tak ti mohu říct, že jsem řešil to stejné, i když u třetí generace. Je to tak, že Rapid na 15" kolech má mnohem tvrdší podvozek než Superb na 19". Já mám teda zkušenost jen se 3. generací, ale 4. na tom určitě nebude hůř. Já dával 19" kola i na zimu a úplně v pohodě. Pokud jsi ale předtím měl Superba treba na 17", tak ti to může připadat tvrdší. Záleží na tom, z jakého auta přecházíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 1/10/2025 at 7:17 PM, kapitan9 said:

Na zimu 18 Modus vč. pneu  a na léto 19 Veritate . Rozdíl v komfortu minimální.

Ahoj, naozaj ten rozdiel nie je citit? Objednal som 18" (na Superb IV Liftback 2.0TSi 195kW 4x4 L&K (graphite grey)), lebo v kazdej recenzii, co som videl, odporucali radsej 18-tky kvoli komfortu.

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Anderj83 napsal:

Ahoj, naozaj ten rozdiel nie je citit? Objednal som 18" (na Superb IV Liftback 2.0TSi 195kW 4x4 L&K (graphite grey)), lebo v kazdej recenzii, co som videl, odporucali radsej 18-tky kvoli komfortu.

Subjektivně jsem ten rozdíl nějak nevnímal. Je nutno podotknout, že jsem na letních najel 400 km a pak jsem měl auto měsíc v servise. Po opravě jsem vyjel na 18 zimních. Náhradní vozidlo bylo na zimních 17, ale po přesednuti jsem rozdíl mezi 17-18 nijak nevnímal. Co bylo znatelné, tak to byl hluk od podvozku . Kombík na 17 byl hlučnější než lift. na 18. Nevím kdy byl kombík vyroben.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...