Přejít na obsah

Škoda Superb 4

Dixik2

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Konečně pevný termín výroby 20. týden , úterý , 13.5. 🙂  ( Superb Combi, Sportline Grey iV)  tak jen doufat, že vše bude jak má a co nejdříve svezou do Prahy. Ježdění  s Pluginem bude pro mě novinka, ale těším se na to🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 4. 2025 na 13:24, Kudas napsal:

Ale ja nemyslel svítit nad auto přede mnou. Ja se bavím o vykreslení auta, které jede přede mnou, tím stylem, že mi to vykresluje na můj vkus až moc velký kužel. Zůstane spousta neosvětleného prostoru na cestě. Přešel jsem z s3 bi-xenon, který uměl vystínovat, tak jsem asi čekal větší rozdíl. 

IMG_0850.jpeg

Bixenon neuměl vystínovat.

Odkaz ke komentáři

V 11. 5. 2025 na 17:32, pilox napsal:

Konečně pevný termín výroby 20. týden , úterý , 13.5. 🙂  ( Superb Combi, Sportline Grey iV)  tak jen doufat, že vše bude jak má a co nejdříve svezou do Prahy. Ježdění  s Pluginem bude pro mě novinka, ale těším se na to🙂 

Auto už je u prodejce, čeká se na papíry ( jdou poštou , snad je doručí 😁) prý do konce týdne. Jakmile přijdou ,začnou úkony s tím spojené a já doufám , že do konce měsíce Supíka mám.

Budu potřebovat tipy / rady , třeba jak nejlíp se starat o baterii ( jestli nabíjet do plna, nebo prý rychlonabíjení baterce neprospívá) Tak nevím jestli to řešit ve vláknu co pak založím "můj Superb"  nebo založit vlákno v Motorizaci?

Odkaz ke komentáři

To věřím že to tak je, ale nechápu proč být u S IV nemůžou, nejdou odjednat... ano u KAMIQa jsem je přiobjednával, podle.me to není nesmysl... u S III FL jsem měl ve Strakonicích nastaveno, že ostřikovač  na světla stříkal pouze při dlouhém podřížení páčky a u KAMIQa je to tak standardně ... takže si na světla stříknunkdy potřebuji nebo považuji za vhodné, nikoli že to chce auto... u O II jsem po cestě na hory vystříkal klidně celou nádržku, když byla dálnice v Rakousku mokrá a od soli, u O III  (kde jsem měl také přednastavené) i S III ani v součtu cesty tam a zpět... na jednu nádržku klidně hory 2x...

Odkaz ke komentáři

Absence ostřikovačů světel u S4 je za mě celkem logické vyústění, když u většiny LED světel nejsou potřeba.

Dává smysl, že výbava, která není povinná a většina lidí si za ní nemá důvod připlácet, prostě vypadne z nabídky.

Z tématu o této problematice:

V 3. 10. 2024 na 17:20, Pawouk napsal:

Nastuduj si homologační předpis EHK OSN 48 a uvidíš sám, co je tam předepsáno.

Potkávací světlomety se zdrojem světla nebo LED modulem (moduly), vytvářejícím(i) hlavní potkávací světlo a majícím(i) celkový skutečný světelný tok přesahující 2 000 lm, jsou přípustné pouze ve spojení s montáží zařízení pro čištění světlometů podle předpisu č. 45.

Další diskuzi na toto téma bych směřoval tam:

A porovnávání s jinými modely nebo diskuze o specifickém používání auta sem, jak už padlo, určitě nepatří.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...