bojler Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 před 4 hodinami, Rapid1.0 napsal: A není to tak, že základní sedačky v nižších výbavách budou mít poloelektrické, a přípatlkové, nebo ve vyšších výbavách budou mít plně elektrické? To by znamenalo, že náhrada za pouze mechanické budou ty poloelektrické, takže to je vlastně posun. Nemyslim si, že by dali do základu masážní funkci. Pravdu uvidíme z ceníku, jak budou poskládané výbavy. Pak to buď bude velký krok zpět, nebo mírný posun. Ostatně i u stávající generace už o el. sedadlo řidiče v základu Ambition přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Myslím, že žádné výbavy nebudou bude pouze jedna jediná výbava a par volitelných balíčků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 To sice slibovali, ale když se podíváš na nový ceník Scaly, tak je to jen přejmenování výbav, asi aby fakt vykázali činnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 Scala není Superb tam si to nemůžou dovolit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 před 7 hodinami, Boleslavák napsal: Myslím, že žádné výbavy nebudou bude pouze jedna jediná výbava a par volitelných balíčků. Však to už psali, budou na výběr v podstatě jen motory, k pohon a místo vybav budou na výběr interiéry a pak bude možné dokoupit pakety s tím nebo oním. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 No a právě ta skladba paketů bude dost podstatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 5. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 Staci sa pozriet na Enyaq a myslim si, ze pakety pre S4/K2 nebudu odskakovat daleko. Mozno bude o nieco malo vacsia granularita, ale o tom zacinam seriozne pochybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2023 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honk Vloženo 5. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 před 8 hodinami, Dixik2 napsal: To je interiér Sportline? Nebo jak to s ním vypadá? Bude představen později? V představení jsem zaregistroval iV a L&K, ale plaketky Sportline jsem neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 před 10 hodinami, Honk napsal: To je interiér Sportline? Nebo jak to s ním vypadá? Bude představen později? V představení jsem zaregistroval iV a L&K, ale plaketky Sportline jsem neviděl... Ten šedý interiér se žlutým prošíváním patřil tomu modrému iV. Předpokládám ale, že Sportline se moc lišit nebude. Možná ta šedá alcantara (jestli to je alcantara) bude u Sportline o něco tmavší, tahle je dost světlá mi přijde. Taktéž ve Sportline určitě bude 3-ramenný volant. Každopádně na Sportline se taky těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 V 5. 11. 2023 na 12:02, Dixik2 napsal: konečně fotka, kde je vidět, že virtuál nevypadá pod kapličkou až tak hrozně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Ovladač toho automatu to je děs. Proč to nemohlo zůstat stejné jako to dělá Benz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 https://www.auto.cz/nova-skoda-superb-ma-prvni-ceske-ceny-zatim-pouze-combi-a-jeden-motor-150574 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
statik_08 Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Ceník pro Superb Combi 4 pro ČR od 9.11.2023: novy-superb-cenik.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Diky moc za cennik. Som docela prijemne prekvapeny, pretoze som ocakaval vyssi cenovy narast oproti sucasnej generacii. Nicmene, granularita packetov sa dala ocakavat - samozrejme zmena k horsiemu, ale mohlo to byt aj horsie, viz Enyaq. Som este zvedavy na rozdiel ceny medzi 2,0TDI 110kW a Plug-in hybridom. Dnes je to 122k Kc vo vybave L&K, nicmene novy ma mat vacsie baterku a dojazd. Ak by sa im to podarilo zmestit do 150k, bola by to znacka ideal 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 @deto Já si myslím, že Škodovka se na cenu nového S4 chytře připravila poslední 1-2 roky cenou S3, která dost narostla. Teď to vypadá, že S4 nezdražil, nebo jen minimálně. Jinak se mi osobně nový ceník líbí. I ten "základ" je hodně slušný, doplácel bych jen za vyhřívané sklo + volant a Matrix světla. Jsem zvědav na rozšíření ceníku o liftback, TSI dvoulitry a Sportline výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Nemecky konfigurator Modellvarianten (skoda-auto.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Zajímavé. V českém ceníku se píše, že "základní" výbava Selection má 10´´ obrazovku, LaK má 13". V německém konfigurátoru není v obrazovkách rozdíl. Specifikum pro německý trh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Jasně, stejně jako třeba příplatek 200 EUR za metalické laky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Skoro si říkám, jestli ta 10" obrazovka nebude z uživatelského hlediska příjemnější, méně rušivá. Mám 10" v Octavii a velikostně je to dostačující, tam mě spíš vadí tlusté rámečky kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Dobrá je cena za dojezdovou rezervu 4900.- to je trochu dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Byly doby, kdy jsem si u nového modelu říkal.... "To někdy mít, to by bylo!" Dnes mě nové auto vůbec nepřitahuje. Děs. Tak asi tak. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.