Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ohledne montaze tempomatu.. jaky klic se pouziva pro sundani sroubu na volantu? Nikde jsem na to jeste nenarazil a DP mlci.

Jaky mate zkusenosti s demontazi ramen steracu? Co jsem koukal, tak bejvaji dost casto "zarostla" a predpokladam, ze pujdou problematicteji demontovat.

Vloženo
Ohledne montaze tempomatu.. jaky klic se pouziva pro sundani sroubu na volantu? Nikde jsem na to jeste nenarazil a DP mlci.

Jaky mate zkusenosti s demontazi ramen steracu? Co jsem koukal, tak bejvaji dost casto "zarostla" a predpokladam, ze pujdou problematicteji demontovat.

Na volant ořech hvězdička 12

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravím všechny. Chtěl jsem se zeptat, jestli půjde tempomat přidat do O1 1,9TDi, r.v. 1999. Na www.skodaoctavia.cz píšou, že jde tenpomat přidat ke všem vznětovým motorům.... Jinak kde a za kolik se dají sehnat??? Díky Martin - Brno

Vloženo
Zdravím všechny. Chtěl jsem se zeptat, jestli půjde tempomat přidat do O1 1,9TDi, r.v. 1999. Na www.skodaoctavia.cz píšou, že jde tenpomat přidat ke všem vznětovým motorům.... Jinak kde a za kolik se dají sehnat??? Díky Martin - Brno

V bazaru RomanR25 posila na dobirku po CR za 1080,- original, ma jeste vyhodu ze je s kolibkou (SuperB)

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahojte, mám OCT 1 r.2004 a potreboval by som nejakú dobrú dušu, ktorá mi poradí, kde nájdem ten šteker do ktorého ide kabeláž tempomatu (btw: včera do polnoci som ho nahodil, ale na zapojenie som už nemal morálnu silu), prípadne nejaké presné foto by bodlo, kde presne ho nájdem a ako na to...všetko mám, už iba POTREBUJEM NAJST TEN STEKER A ZAPOJIT TYCH 5 CI 6 KABLOV! Za podrobné info POLOPATE (nie nejaké komfortka, predelovaci panel..ponevac z toho som jelen) a uľahčenie práce vopred moc dík!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...