Přejít na obsah

Ovládání aktivních hovorů na volantu


Doporučené příspěvky

Ahoj kolegové,

 

rád bych se vás zeptal, jak řešíte ovládání aktivních hovorů z volantu. Mám MY 23 Bolero bez navigace, výbava style plus, virtual cockpit. 

 

Když mi přichází hovor, nebo ho aktivně vytáčím (je jedno zda hlasem nebo volbou přes infotainment anebo ho vytočím přímo na mobilním telefonu) vidím tento hovor v pravé části budíků a mohu ho přijmout, zavěsit, ignorovat to vše do doby, než se hovor spojí s druhou stranou.

 

Jakmile dojde ke spojení hovoru, tato možnost zmizí a nadále již aktivní hovor nemohu nijak ovládat tlačítk na volantu a to ani v případě, že mám v budících navolenu levou nebo pravou část jako Telefon. Prostě aktivní hovor nelze nijak ovládat na volantu.

 

Máte někdo nějaký fígl?

 

Mám Android Samsug Galaxy S20.

 

Moc děkuju a prosím o přesun, pokud tady již takové téma existuje, já ho nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si odpovím sám 🙂 Jediný možný způsob ovládání AKTIVNÍHO hovoru je v jeho průběhu kliknout pravým rollerem na ten budík, kde mám předvoleno zobrazení telefonu, v mém případě hned první, tedy pravý budík. Následně šipkou vpravo vlézt do podmenu telefonu a v tu chvíli je člověk v menu aktivního hovoru.

 

Takže to, co šlo u O3 ovládat automaticky jedním stiskem je tady dostupné nejméně na 3 kliknutí. To je podle mě ergonomicky fail, ale třeba sem jen mamlas a funguje to jinak. Já prostě nepřišel na to jak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...