Publikováno Únor 19, 20241 r Dobrý den, nemáte někdo náhodou pracovní postup ( utahovací moment atd )výměny svíček??
Únor 22, 20241 r Výměna svíček je popsána v dílenské příručce, dokument "Údržba – přesné pokyny". Mě minulý rok výměna svíček v AS stála necelých 2 900 Kč (1.5 TSI, 4 svíčky). Upraveno Únor 22, 20241 r od Prof. Birkermaier
Únor 23, 20241 r ja som bol zo skálinkou po 2 rokoch a doniesol som si svoj olej. pri preberani auta ma uz teda panko upozornil ze po 4 rokoch sa budu menit sviecky a ze to je tiez vacsia polozka. v katalogu mali cenu samizda okolo 27,5 EUR za longlife verziu. ak teda v dakom servise menili len tri tak naratali si za robotu 90 Eciek by znamenalo ze to robili 2 hodiny co asi tazko a dufam ze na mna takuto cenu nevystruhaju. samozrejme sviecky si donesiem svoje kedze sa daju zohnat tie iste lacnejsie...
Únor 21Úno 21 Dobrý den , nevíte někdo utahovací moment na ty svíčky , jelikož dílenská příručka - přesné pokyny , je nedostupná.
Červen 17Čer 17 A když si to necháte udělat v autorizovaném servisu, tak si pak po nich zkontrolujte ten tunel napravo Je tam bajonet - černé plastové kolo. Dost často to neutáhnou a dříve nebo později vám to vyskočí, chyba EPC, výkon dolů a divné syčení z motorového prostoru
Červen 27Čer 27 Zkušenost s autorizovaným servisem. Před cestou na GP Rakouska jsem nechal vyměnit svíčky/20.6./. Dnes odjezd do Rakouska, v půlce cesty syčení a chyba EPC. Hadice od turba vypadlá a v motoru chybí kryt. Mechanik ho nechal na dílně. A drze tvrdí, že sání turba kvůli výměně svíček nedemontoval.
Červen 27Čer 27 mám taky velmi špatnou zkušenost, autorizovaný servis škoda, servis po 5 letech, naučtováno vyčištění brzd, vyměna oleje a filtru, výměna brzd. kapaliny adt, filtr byl ponechán puvodní ani se neobtěžovali sundat kryt pod motorem, kola taktéž nesundali z vozu, tak nějak nechápu jak provedli čištění brzd. Měl jsem vše označeno tužkou viditelnou pod UV. platil jsem skoro 12 000 kč, za mne už autor. servis určitě ne, mněl jsem 5 let. záruku a chtěl jsem něco ještě pořešit v rámci záruky ale absolutně vubec nic. domluva se servisem žadná.
Červen 27Čer 27 Tohle je ale téma o výměně svíček u motoru 1.5 TSI a ne hodnocení práce mechanika nebo spokojenosti se servisem. V této diskuzi můžete pokračovat třeba tady:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.