Mitzi Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února (editace) Dneska se mi stahla (3.9GB) a nainstalovala aktualizace a zvedla mi cislo SW z 324 na 330. Da se nekde zjistit co obsahuje? Opravy, vylepseni atd? Editováno: 20. Února, autor: Mitzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
breakHunter Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února Ahoj, jak jsi zjistil, že ti přišel update? Na infotainmentu se ti objevilo tlačítko pro instalaci? Jaký máš rok výroby? Byl jsem zrovna v servisu, mám 9/2022. Servisní technik mi říkal, že někdy začátkem února vyšel nějaký nový update řídící jednotky, ale že by se měl nainstalovat over the air. Ale zatím se mi nic neobjevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Mám stejnou konfiguraci jako ty, vč. data výroby a též se mi zatím nic neobjevilo... Ale dost mne to zajímá, už jsem psal o aktualizaci sw v jiném vlákně.... A servis ŠA s tím nechtěl nic mít, takže pokud je to over the air, bylo by to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 23. Února Autor Sdílet Vloženo 23. Února Normalne to na me vyskocilo. Taky se to da najit v Oznamenich kdyz stahnes roletku. Anebo Nastaveni, Informace o systemu a tam je knoflik Aktualizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 23. Února Autor Sdílet Vloženo 23. Února Nicmene prvni ceho jsem si po aktualizaci vsiml je, ze mi zmizely nainstalovane aplikace PayToPark a PayToFuel a v obchodu nejsou. V oznamenich sice mam ze jsou k dispozici ale kdyz na to kliknu tak me to hodi do obchodu, kde ale nejsou. Takze aktualizace me pripravila o tyto dve apky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 25. Února Sdílet Vloženo 25. Února pouzival to realne nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 29. Února Autor Sdílet Vloženo 29. Února No PayToPark bylo docela uzitecne. PayToFuel u nas zatim nefunguje. Jen v cizine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitzi Vloženo 29. Února Autor Sdílet Vloženo 29. Února Nicmene dalsi pakarna po aktualizaci. Pokud mam na mobilu a na usb stejna alba, tak se mi zdvoji v Moje Hudba v kazdem takovem albu pisnicky. Proste jsou tam jak z mobilu tak z usb a album se tak vlastne prehraje 2x. Ten hudebni prehravac je tak zprasenej az to neni hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Tak u mě ještě nic nenabízí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března Já mám také SW 0306 a stejné číslo i u HW, ale teď jsem si všimnul, že @Mitizmu se to aktualizovalo z 0324... Takže je možné, že ten SW 0324 obsahoval nějaké podstatné chyby, které tím upgradem řešili... Pro mne je ovšem nejdůležitější ta informace, že to nemusí dělat je servis ŠA, ale že to jde i jako OTA, pokud tedy SW inženýři ve škodovce usoudí, že by nebylo špatné SW 0306 také aktualizovat.. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladast Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března Já mám stále 324 a na podpoře mi napsali, že je update pro vozidla uvolňován postupně a pro všechna vozidla bude k dispozici až v následujících týdnech. Nejpve se musí udělat update na 308, aby se mohlo updatovat na vyšší verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března Zajímavá informace... Bylo by jedině dobře...🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Jak dlouho ta aktualizace trvá? A stahuje se i offline při vypnutém motoru? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března dneska se tam objevila ...3GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 16. Března Sdílet Vloženo 16. Března 330zaktualizován a pak přišla další aktualizace, která ale číslemv Info o szstému,nehla. Vylepšené rozhraní Odstranění drobných bugů Aktualizace textů a popisků Opravy při akci Registrace Opravy v Aplikace a služby Nově v Background System Service - aktualizace aplikací lze potvrzovat i za jízdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZoBer Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna U mna aktualizacia vyriesila casto sa opakujucu hlasku o docasne nedostupnej kamere parkovacieho systemu. Po update naopak mam problem s detekovanim USB kluca. 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proforko Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna Zaujímavé, to s kamerou sa mi nikdy nestalo. S USB bol aký presne problém prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna U me nedobehla aktualizace e-shopu a nějak se to kouslo, ze musím do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna V 5. 4. 2024 na 21:06, ZoBer napsal: U mna aktualizacia vyriesila casto sa opakujucu hlasku o docasne nedostupnej kamere parkovacieho systemu. to se mi stava, pokud neni poradne dobouchnutej kufr... auto teda 2 mesice stary, ale s kufrem musim praskat poradne. Snad se ty gumovy dorazy, po stranach, trochu zmackou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna před 14 hodinami, petr1402 napsal: U me nedobehla aktualizace e-shopu a nějak se to kouslo, ze musím do servisu Ahoj, u mě se taky už 3 dny aktualizuje Pay to Park. Je to divný, nejdřív to psalo, že za jízdy nelze aplikace aktualizovat, pak tam proběhla nějaká aktualizace, že to za jízdy už půjde a teď tohle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZoBer Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna On 4/5/2024 at 9:45 PM, proforko said: Zaujímavé, to s kamerou sa mi nikdy nestalo. S USB bol aký presne problém prosím? USB kluc, ktory pred aktualizaciou fungoval bez problemu, sa teraz casto vobec nenacita a nezobrazi v systeme infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.