martkawa Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Čus lidi, nějakej kretén mi ustřelil levé zrcátko a docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jenom to vyhřívané sklíčko(na vrakovišti,nebo v krámě) a pokud ano jak se pohybuje cena. Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Určitě se dá sehnat jestli je to na octu tak stojí myslím něco kolem tisícovky nové. Dá se to sehnat i jinak, pokud to máš nějak celý dodělaný tak kup celý zrcátko někde na vrakáču nebo ho někdo nabízel tady v bazaru a cena bude přibližně stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo. No teď bys to už snad tak neudělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Čus lidi,nějakej kretén mi ustřelil levé zrcátko a docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jenom to vyhřívané sklíčko(na vrakovišti,nebo v krámě) a pokud ano jak se pohybuje cena. Předem dík Tady jsem narazil na nejlevnější komplet http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...rana=74&pocet=9 Jinak podle etky vlevé, vyhřívané sklo zrcátka asi 1060,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 29. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2006 Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo. Jednodušeji to už opravdu udělat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Ahoj, sklo zrcatka mam za par korun, viz http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...y=1U1.857.521+E. Kdyz bude zajem, tak pisni PM, muzeme domluvit jinou dopravu a platbu - levnejsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 jo, jo- taky jsem udělal tu blbost, že jsem koupil origo za cca. 1000,- , kdybych si ho před zaplacením nenacvaknul na auto, tak bych mu ho vrátil. Poptej se a seženeš třeba za 200,- , za ten čas to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Jak je možný že je to tam tak levný,když píšou originální díl. To asi originál nebude ,nebo to někdo vidíte jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 Jestli chce někdo jen vyhřívaný sklo zrcátka, tak písněte, mám jich několik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Zdravim taky se mi stalo něco podobného - nějakej blb urazil levé zrcátko - ale vyřešilo se to docela snadno v mototechně mi objednali ze škodovky pouze sklo s vyhříváním ( asi bylo na fábii ) ale bylo stejné a stálo 220Kč měl jsem možnost z vrakáče za 1500 komplet celé zrcátko. Jen bych ještě dodal pozor na nasazování toho skla, protože jak tam je ta elektronika ( servomotůrky ) tak jsou tam umělohmotné jezdce, po kterých ty motůrky jezdí a bohužel jsem mi ulámali zoubky a už nejde ovládat to sklo, ale stačí nastavit růčo - stejně kdo by to furt natáčel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.