Tom089 Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 no tak na to kašlu, nechci vyhazovat jen tak prachy z okna kvůli jedné kontrolce. Však ona možná časem někdy zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 no tak na to kašlu, nechci vyhazovat jen tak prachy z okna kvůli jedné kontrolce. Však ona možná časem někdy zhasne. poteba tomu nchat volnej průběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobor Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Ja mam tiez problemy s touto kontrolkou elektroniky motora. Ked zasvieti, na chode motora sa to nijako neprejavi. Po nejakom čase sama zhasne. ( tak 2 až 5 dni ) Zistil som, ze stale sa mi rozsvieti ak je este studeny motor a ho vytocim do vyssich otacok, ale castejsie v pripade, ze ho viac zatazim pri nizkych otackach napr. mam tam trojku a otacky okolo 2000 a viac pridam. Viem, mal by som podradit, lebo citim ze motor sa dusi, ale niekedy sa to stane a vtedy pozeram ci zasvieti a povacsine ano. Ak sa motor zahreje, tieto rezimy prevadzky mu uz nerobia problemy. Kedze na chode motora sa to neprejavuje, velmi to neriesim. Fabiu mam asi 5 mesiacov (1.2/47kW, HTP r.v. 2003). Na ten motor si musi clovek pomerne dlho zvykat. Asi kupim VAG a pozriem co to vyhadzuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 no jasně a CO KDYŽ JE TO ZADNÍ BRZDOVÉ SVETLO s tim bych si moc nezehrával ,když jse o bezpečnost vaší i jiných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 no jasně a CO KDYŽ JE TO ZADNÍ BRZDOVÉ SVETLO s tim bych si moc nezehrával ,když jse o bezpečnost vaší i jiných. jaký světlo??my se bavíme o kontrolce motoru na budíku nebo co tímhle máš na mysli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macaxr Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Ja mam tiez problemy s touto kontrolkou elektroniky motora. Ked zasvieti, na chode motora sa to nijako neprejavi.Po nejakom čase sama zhasne. ( tak 2 až 5 dni ) Zistil som, ze stale sa mi rozsvieti ak je este studeny motor a ho vytocim do vyssich otacok, ale castejsie v pripade, ze ho viac zatazim pri nizkych otackach napr. mam tam trojku a otacky okolo 2000 a viac pridam. Viem, mal by som podradit, lebo citim ze motor sa dusi, ale niekedy sa to stane a vtedy pozeram ci zasvieti a povacsine ano. Ak sa motor zahreje, tieto rezimy prevadzky mu uz nerobia problemy. Kedze na chode motora sa to neprejavuje, velmi to neriesim. Fabiu mam asi 5 mesiacov (1.2/47kW, HTP r.v. 2003). Na ten motor si musi clovek pomerne dlho zvykat. Asi kupim VAG a pozriem co to vyhadzuje. mě ta kontrolka svítí pořád a mě za jízdy nic ale třeba někdy jak auto drží volnoběh tak jak kdyby chtělo zhasnout a pak zas se rozejde a takhle kucká než přidám plyn ale to je jen někdy a taky nevím co s tím snad nám někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.