Publikováno Prosinec 31, 200618 r Hoši,asi jste si stáhli kdysi hru ze škodováckého webu,ale mě zajímá,jestli má někdo full verzi a taky,jestli někomu funguje s volantem.Nemůžu se v nastavení dostat na volant
Prosinec 31, 200618 r Mel jsem full verzi, ale brzo jsem se ji zase zbavil, je to arkada a to me neba. Na volant to slo, byt force feedback stal za prd. Nevim, ale v kvalite fyziky pohybu aut neni nad Richard Burns Rally...
Prosinec 31, 200618 r No to clovece nevim, ja mel az full verzi. Zkusim pohledat v archivu a zjistit - teda jestli to v tom bordelu najdu...
Prosinec 31, 200618 r No to je divny, ja mam Momo Racing Wheel pripojeny pres USB a normalne ho mam ve vyberu... V jinejch hrach funguje?
Prosinec 31, 200618 r Tak takhle na dalku fakt netusim... Jak ho strcim do USB, system ho nadetekuje a pak je videt vsude.
Prosinec 31, 200618 r kde se to dalo stáhnout? Já sem si to kdysi stáhnul, ale nějak jsem to zašantročil.
Prosinec 31, 200618 r TomasB: Sice jen demo, ale tady: Demo na webu skoda-auto.cz Upraveno Prosinec 31, 200618 r od Maverick
Prosinec 31, 200618 r No dost dobrý, skoro chci Okinu II RS Ale jen do tý doby, než brácha klíďo píďo projel kombajnem Upraveno Prosinec 31, 200618 r od mischicka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.