Srpen 20, 200718 r panové jsem trochu fanda kombíku tak třeba se klukům budou líbit :-) čau Dava Zlín Nevím, jestli pochvala od "Nováčka" taky potěší, ale fotky jsou to super i Tvůj zájem. Ty první tři jsem viděl někde na Tipcar*u, prodávali to jako dovoz z Německa a mělo to prý i nezávislé topení. Šéfovi teď trochu tuním služební auto Chci mu tma dát misto 15-tek seriové 16-tky. Co bys mi doporučil?? Zvažuji mezi koly z Fabie RS nebo Beary? y.
Srpen 22, 200718 r pentadius: Ja bych volil 16" Poli z modelu Fabia Edition100 Ty mají jiné lakování než z Sport-line??
Srpen 31, 200718 r Musím říct, že ty kola Atria se mi víc líbí na nové Fabii nebo Roomsteru Až na ty nálepky SPORTLINE je vážně hezká, co říkáte? Doufám, že nedostanu od majitele Upraveno Srpen 31, 200718 r od pentadius
Září 9, 200717 r pentadius: Ja bych volil 16" Poli z modelu Fabia Edition100 Ty mají jiné lakování než z Sport-line?? Presne tak, Edition100 mela specialni lakovani.
Září 14, 200717 r Nemáte je někdo na fotce (POLI Laurin & Klement)?? Ještě docela vážně uvažuji o RS-kolách, ale v černém laku.
Září 14, 200717 r sice to nie je fabia ale tu je vidiet jej vyuzitie konkretne sedacky. ak sa teda nemylim ale na 99,9% su v tej avii sedacky s fabie
Září 17, 200717 r sice to nie je fabia ale tu je vidiet jej vyuzitie konkretne sedacky. ak sa teda nemylim ale na 99,9% su v tej avii sedacky s fabie to jsou z oktáfky ne?!
Září 19, 200717 r Zajímavá kombinace - ne z výroby, ale jako dodělávka (omluvte kvalitu ale focenu z mobilu v noci )
Září 19, 200717 r Zajímavá Škoda Fabia combi 1.9 TDI (Polygon Most): Nultá serie, určena na výstavy -> specifické lakování i čalounění
Září 19, 200717 r Zajímavá Škoda Fabia combi 1.9 TDI (Polygon Most):Nultá serie, určena na výstavy -> specifické lakování i čalounění jo jo stý sem tam byl docela hotovej-se mi líbila, jezdil tam sní trenér školy smyku..
Září 19, 200717 r Zajímavá Škoda Fabia combi 1.9 TDI (Polygon Most):Nultá serie, určena na výstavy -> specifické lakování i čalounění jo jo stý sem tam byl docela hotovej-se mi líbila, jezdil tam sní trenér školy smyku.. Docela sympaťák, ale to autičko je vážně hezky, dokonce mělo v základu "elegance" lakovaný kliky, tak nevím proč se na to pak vyflajzli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.