Přejít na obsah

Vypisovanie poruchy na motore

def

Doporučené příspěvky

Prosím poradte neustále mi na Vag-u vypisuje poruchu číslo:16518_Sonda1_Rada valcov1_žiadna aktivita alebo občas ešte :16556_Rada valcov1_Sistém dávkovania paliva_príliš bohatá zmes-.Vyčistil som klapku aj čidlo za klapku to je myslím snímač tlaku a stále mi to vypisuje. čo stým -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chyba v systému dávkování paliva. Přesně tohle jsem měl já. Nechci tě strašit, ale u mě se měnila hlava. Připečený ventily. Oprava 50 tis.

Neděs, s mým autem jezdil půl roku někdo jiný a bylo to tam asi 5x, a teď co jezdím já, už čtvrt roku, tak nic... 50 tis. kol100

Odkaz ke komentáři

tradicni zavada, je to vsechno kolem lambdy sondy, me to delalo taky, chyba smazana, tyden klid, pak zase, doporucuje se nejezdit v prilis nizkych otackach, ale spise tocit aby se na sonde neusazoval bordel, protoze je citliva a pak haze chyby...nakonec mi vymenioi sondu a kontrolka uz nesviti, co jsem si zkousel na vagu tak mi to vypsalo sporadickou zavadu 16556 smes chuda ale po trech dnech to bylo samo pryc...takze neresim

co ale vim, dela to spouste lidi a proste jen smazou a jezdi dal...

Odkaz ke komentáři

tradicni zavada, je to vsechno kolem lambdy sondy, me to delalo taky, chyba smazana, tyden klid, pak zase, doporucuje se nejezdit v prilis nizkych otackach, ale spise tocit aby se na sonde neusazoval bordel, protoze je citliva a pak haze chyby...nakonec mi vymenioi sondu a kontrolka uz nesviti, co jsem si zkousel na vagu tak mi to vypsalo sporadickou zavadu 16556 smes chuda ale po trech dnech to bylo samo pryc...takze neresim

co ale vim, dela to spouste lidi a proste jen smazou a jezdi dal...

Jednu lambdu už mám měněnou, ale s otáčkama a usazováním to určitě souvisí, neb mě se to stávalo zejména v Pze při popojíždění v koloně :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...