Listopad 25, 200717 r Na O1 mame problem se steraci. V teplem pocasi funguji jak maji, ale jakmile se ochladi, tak se obcas nechteji pustit, poskakuji, jsou zpomalene atd., funguji jen na nejvyssi rychlost. Tatka vycistil a promazal ten mechanismus pohonu, ale to nepomohlo. Rikal ze motorek je snytovany a rozebirat se mu ho moc nechce. Setkali jste se nekdo uz s takovou zavadou? Je to motorkem? Proc to dela jen v zime? :-) volil bych cestu roznýtování motorku + vypláchnutí v benzinu,promazání smontování sešroubování samořeznými šroubky - taky jsem to dělal pomohlo mi to hlavně to chce použít nízkotuhnoucí vazelínu nevímpřesně název nebo typ,ale já dalod mogulu takovou bílou!
Listopad 26, 200717 r Klasika je KO přepákování........celé vyměnit a je pokoj.....častá závada......oktavií...
Listopad 27, 200717 r Na O1 mame problem se steraci. V teplem pocasi funguji jak maji, ale jakmile se ochladi, tak se obcas nechteji pustit, poskakuji, jsou zpomalene atd., funguji jen na nejvyssi rychlost. Tatka vycistil a promazal ten mechanismus pohonu, ale to nepomohlo. Rikal ze motorek je snytovany a rozebirat se mu ho moc nechce. Setkali jste se nekdo uz s takovou zavadou? Je to motorkem? Proc to dela jen v zime? :-) Opravdu byl převodový mechanizmus rozebrán? Již před několika lety jsem řešil problém s naší Octavií z roku 97a stejný vloni s Octavií syna z roku 2001, kdy zakorodovala osička stěrače u řidiče. Následovala demontáž pákového zařízení. Nejnáročnější bylo vytočení osičky, čímž hodně tím utrpěl i stolek pod svěrákem. Opilování koroze, namazání a sestavení už byla jen lahůdka.
Listopad 27, 200717 r Diky vsem za odpovedi. Tatka rikal ze osicku sterace zkontroloval a bylo sucha, takze ji namazal a ted je to lepsi, sterace uz skoro neblbnou, jen vyjimecne. Takze mozna jeste promazat motorky. MartinRS: Prepakovani, kolik to muze stat?
Listopad 27, 200717 r Diky vsem za odpovedi. Tatka rikal ze osicku sterace zkontroloval a bylo sucha, takze ji namazal a ted je to lepsi, sterace uz skoro neblbnou, jen vyjimecne. Takze mozna jeste promazat motorky.MartinRS: Prepakovani, kolik to muze stat? Souhlas s Martinem, repasovat přepákování (což je zábava jen pro toho kdo je klidná povaha) nebo koupit nové Měl jsem přesně ten stejný problém - osičky byly zkorodované - dal jsem se cestou vyčištění. Byla to zábava na odpoledne a mimo jiné jsem si zopakoval svůj slovník sprostých slov - to bylo jmen Upraveno Listopad 27, 200717 r od lukash
Listopad 27, 200717 r Diky vsem za odpovedi. Tatka rikal ze osicku sterace zkontroloval a bylo sucha, takze ji namazal a ted je to lepsi, sterace uz skoro neblbnou, jen vyjimecne. Takze mozna jeste promazat motorky.MartinRS: Prepakovani, kolik to muze stat? http://skoda-dily.cz/index.php?action=default Máš to hned na titulní straně, 750,- Kč, což je skoro za darmo. Já bych ale rozchodil to staré, jsem hrozná hračička a je to fakt práce docela drsná.
Listopad 27, 200717 r Diky moc vam vsem, odkaz jsem poslal tatkovi, cena je to super, doufam ze to je to co potreboval Cistit a rozebirat se mu to asi nebude chtit...
Listopad 27, 200717 r Diky vsem za odpovedi. Tatka rikal ze osicku sterace zkontroloval a bylo sucha, takze ji namazal a ted je to lepsi, sterace uz skoro neblbnou, jen vyjimecne. Takze mozna jeste promazat motorky.MartinRS: Prepakovani, kolik to muze stat? Souhlas s Martinem, repasovat přepákování (což je zábava jen pro toho kdo je klidná povaha) nebo koupit nové Měl jsem přesně ten stejný problém - osičky byly zkorodované - dal jsem se cestou vyčištění. Byla to zábava na odpoledne a mimo jiné jsem si zopakoval svůj slovník sprostých slov - to bylo jmen taky tak,hlavně je umím dodnes
Listopad 28, 200717 r Nové jsou, nové Nejhorší je, že to začne blbnout v zimě když je nejvíc potřebuješ. Rozdělával jsem to tak před pěti lety a doteď klid. Pomocník WD, svěrák atd. Možná by už zase chtěly namazat, ale zatím makají bez problému. Do motorku jsem nesahal. Jinak souhlasím s tím, že je to zas.... a zk... práce ale zase jsem se chvíli nenudil. Chce to tam pak hodit nové gumové Okroužky a samo namazat. Pokud se s tím nechceš dupat tak kup nové, ale stejně bych je rozdělal a namazal je.
Prosinec 2, 200717 r prdlajs měnit, dokud to ještě funguje... tak se mi to stalo... vyndat mechanismus a komplet ty čepy rozebrat, vyšistit a pořáadně promazat... Udělal jsme to, je to 18měsíců a zatím klíííídek...
Prosinec 2, 200717 r já měl špatného tohošneka... byl tam ulomený plíšek co snímá otáčky... ale jen špička, takže jsme to rozebralk, zabrousil ten plíček aby neměl hrany, a víc nahnul aby to snímalo... Zase... minulé léto jsem to dělal a od té doby v cajku... Oprava na 30minut a nestálo to ani kačku...
Prosinec 4, 200717 r prdlajs měnit, dokud to ještě funguje... tak se mi to stalo... vyndat mechanismus a komplet ty čepy rozebrat, vyšistit a pořáadně promazat... Udělal jsme to, je to 18měsíců a zatím klíííídek... Ja to delal cca 2 roky nazpatek, pokusil jsem se ty osicky vyklepnout kladivem, jedna sla obstojne, druha drzela fest az se mi zlomila, novy staly cca litr.
Únor 17, 200817 r Zdravim mám takový problém. Při zapnutí odstřikovačů se mi místo 4x setření stěračů setře tak 10x a zastaví v polovině okna.Nedělá to pravidelně ale čím dál častěji.Nevíte čím by to mohlo být? Díky
Únor 17, 200817 r Zdravim mám takový problém.Při zapnutí odstřikovačů se mi místo 4x setření stěračů setře tak 10x a zastaví v polovině okna.Nedělá to pravidelně ale čím dál častěji.Nevíte čím by to mohlo být? Díky vadný doběh motorku, stačí ho rozebrat a očistit doběhové kontakty na převodovce motorku + je napružit
Únor 17, 200817 r Myslíš tím přímo motorek od stěračů?Nebo je tam ještě něco jiného?Díky jj, přímo na motorku ale ještě by to mohl dělat cyklovač, na jiný režim to nedělá?
Únor 17, 200817 r jj, přímo na motorkuale ještě by to mohl dělat cyklovač, na jiný režim to nedělá? No právě že to dělá i při jiném režimu!Tak asi ten cyklovač jo?A co by se stím dalo dělat?
Únor 17, 200817 r No právě že to dělá i při jiném režimu!Tak asi ten cyklovač jo?A co by se stím dalo dělat? pokud to dělá i při jiném režimu, tak to bude s největší pravděpodobností ten motorek
Únor 18, 200817 r pokud to dělá i při jiném režimu, tak to bude s největší pravděpodobností ten motorek Je to tak. Motorek. Měl jsem stejný problém.
Únor 21, 200817 r A ještě malý dotaz,jak a kudyma se k tomu motorku dostanu??? sundáš stěrače, pak ty černý kryty pod sklem, povolíš dva šrouby na pouzdrech a vytáhneš celý mechanismus ven
Květen 22, 200817 r setkal jste se už někdo s tímto:po zap.stěračů proběhne několik cyklů normál.pak udělají stěrače asi 20 pohybů bez možnosti je jakkoliv vypnout a zastaví se v nějaké (různé) poloze.A to se s různýma podobama děje nadále.Někdy vše funguje jak má.
Květen 23, 200817 r jj, normálka, stačí hledat, jde o problém s kontakty v motorku stěračů To asi nebude, motorek jsem měl venku,kontakty očištěny,napruženy a problém trvá (údajně by mohlo jít o doběhové relé,je tam něco takového?)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.