makov Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 A predbehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spilihp Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ja sem Jel 251 a jeste by to slo ale koncila silnice...Ale to mam Passata V6 30v 2,8 syncro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Ja sem Jel 251 a jeste by to slo ale koncila silnice...Ale to mam Passata V6 30v 2,8 syncro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Milos: vieme ze premavku nebrzdis mas to aj na aute Hned Te Predjedu Né já tam mám: Hodně To Přišlápnu Horko Tezko Pojede p.s.: minule ma zacne obiehat bavor to by som prezil ale ked za nim islo HTP tak som cumel ako puk a HTP zacalo za nim nervozne kluckovat tak som povedal ak ho obehne hned ho kupujem to byl nejaky chameleon .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Tak se svou 1.4 MPI 44kw se mně podařilo jet 170 km/h,zkoušel jsem to zatím jenom jednou,ale myslím že už by to asi víc nedalo. Jinak známé má 1.2HTP 40kw,jel s tím do Chorvatska a víc jak 150km/h mu to prostě nedalo, takže bych chtěl taky vidět tu kouzelnou 1.2 co pokoří 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 noo mam v praci FI 1,2 HTP. ale je excelentne zajeta, 170 jezdi bezne, max se mi povedlo na D1 z mirneho kopce, 185, ale to uz je na doraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ukazka jednej firemnej fabie 1,4MPI s najazdom 207tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? to ne...lomnickej štít je na to malej... to byl everest nejspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? to ne...lomnickej štít je na to malej... to byl everest nejspíš z kopce se taky dostanu na 5. na omezovač, nevim proč stoho děláte takový haloo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jelo by to daleko víc. Taková normální cestovní rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jelo by to daleko víc. Taková normální cestovní rychlost ja bych jen dodal ze od teto rychlosti se meni cestovani ve fabii z prijemneho na adrenalinove.)ale fakt ji mazlis .-))v pohode se to da dorvat az na konec stupnice.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jelo by to daleko víc. Taková normální cestovní rychlost ja bych jen dodal ze od teto rychlosti se meni cestovani ve fabii z prijemneho na adrenalinove.)ale fakt ji mazlis .-))v pohode se to da dorvat az na konec stupnice.-) Tak to jsem ještě nezkoušel. Zatím sem jel necelých 200km/h, ale rád bych to vyzkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) jelo by to daleko víc. Taková normální cestovní rychlost to ja mam taku normalnu cestovnu rychlost v 140km/h kde je aj spotreba este priatelna aj ked uz stupa. v 180-ke uz to zere vsetko co tomu pride do cesty je to nenazrane co narobim Editováno: 2. Únor 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) a este zapomeň na rovinu. ani kdyby... Editováno: 2. Únor 2007, autor: badboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scheja Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? to ne...lomnickej štít je na to malej... to byl everest nejspíš Ha ha ha. To bylo po rovince , ale roztahoval jsem to pekne dlouho. A ty stou 40kw mužeš jen tiše zavidět tobě to tak nikdy nepojede!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? to ne...lomnickej štít je na to malej... to byl everest nejspíš Ha ha ha. To bylo po rovince , ale roztahoval jsem to pekne dlouho. A ty stou 40kw mužeš jen tiše zavidět tobě to tak nikdy nepojede!!!!! HAHAHAHA si ma dobre pobavil to mi nehovor taku somarinu ze si na 5 ke dal obmedzovac to si isiel po dialnici co mala 400KM?? ci co? ja som isiel na mojej fabii 180 KM /H a isla by viacej ale dialnica nieje nekonecna a roztahoval som to asi 1 minutu ! ! ! a mal som nieco cez 5000 tis ot. alebo 5500 tis ot. a nie jak ty uz si mal obmedzovac a isiel si 180 tak zavidiet budes mne a nie ja tebe ! ! ! ! ! ! ! ! ! Editováno: 3. Únor 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? to ne...lomnickej štít je na to malej... to byl everest nejspíš ou! tak oprava mount everest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Já jsem jel s mojí fábkou 1.4 16V 74 kw z takového kopečka něco přes 200 km/h, ale není to auto stavěné na takové rychlosti. To opravdu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Já jsem jel s mojí fábkou 1.4 16V 74 kw z takového kopečka něco přes 200 km/h, ale není to auto stavěné na takové rychlosti. To opravdu není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 jsem tu kratce , ale chtel bych vidět to HTP co jede 200km/h ja mam 1,2HTP 47kw a jede mi 180km/h možna něco víc a pak mě vypne omezovač. To jel vestak z kopce a gumy nafoukane na 3 atmosfery!!!!! ?? na 5 obmedzovac?? Jo omezovač otáček. Tak to si letel z lomnickeho Stitu?????? to ne...lomnickej štít je na to malej... to byl everest nejspíš Ha ha ha. To bylo po rovince , ale roztahoval jsem to pekne dlouho. A ty stou 40kw mužeš jen tiše zavidět tobě to tak nikdy nepojede!!!!! HAHAHAHA si ma dobre pobavil to mi nehovor taku somarinu ze si na 5 ke dal obmedzovac to si isiel po dialnici co mala 400KM?? ci co? ja som isiel na mojej fabii 180 KM /H a isla by viacej ale dialnica nieje nekonecna a roztahoval som to asi 1 minutu ! ! ! a mal som nieco cez 5000 tis ot. alebo 5500 tis ot. a nie jak ty uz si mal obmedzovac a isiel si 180 tak zavidiet budes mne a nie ja tebe ! ! ! ! ! ! ! ! ! sory ale ty máš nějaký zázračný auto, nebo seš mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.