Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty woe, vůbec nechápu, proč v tomto fóru prudíš. s tímto autem tady jaksi nezapadneš... a je tak mimochodem.. klidně poď porovnat spotřebu ve 180ti na dálnici a myslím, že s pláčem odjedeš domů. ;)

A ještě: jak chceš vůbec srovnávat tvoje auto s Fabkou? Jsou to odlišné kategorie a tyky podle toho se liší okruh uživatelů. A to že někdo prubnul maximální rychlost u svého auta...a co?

Nechal jse se unést a vůbec si neuvědomil, že se vlastně jedná jen o provokaci a je zbytečné reagovat. :help:

přeně tak at si to jde řešit jinám :p chce machrovat no ale má R1 ho poděla i kdyby měl 5litr lol

Vloženo
No mašinu dotoho nepleť a dehťák je sice na spotřebu nižší,ale údržba se prodraží.Pokud nalítáš mnoho kilometrů,teda aspoň třicet tis. za rok,možná se to i vyplatí,ale smrdí a nejede :)

ty tady řešíš blbosti kámo to je pro ty co mají fabky a ne luxus auta a když si chci zajezdit tak sem ti už jednou psal na to mám mašinu,a tobě to jed :kuk: to bych rád viděl na R1 nestačíš ani zařadit a ja sem papapap lol.nemá cenu se stebouz bavit je to pro majitele fabek

Vloženo
Ty woe, vůbec nechápu, proč v tomto fóru prudíš. s tímto autem tady jaksi nezapadneš... a je tak mimochodem.. klidně poď porovnat spotřebu ve 180ti na dálnici a myslím, že s pláčem odjedeš domů. ;)

A ještě: jak chceš vůbec srovnávat tvoje auto s Fabkou? Jsou to odlišné kategorie a tyky podle toho se liší okruh uživatelů. A to že někdo prubnul maximální rychlost u svého auta...a co?

Nechal jse se unést a vůbec si neuvědomil, že se vlastně jedná jen o provokaci a je zbytečné reagovat. :help:

Jasně že to je nesrovnatelné,ale fábkou jsem se taky povozil a vím o čem mluvím.Mimochodem vím kolik taková fábka v bezínu asi sežere a věř že by to bylo +- stejné,jen stím rozdílem,že do kopce pojedu stále stejně a tebe to dost zpomalí.To se nedá takhle srovnat.To už je rozdíl obsahu.Stím prubnutím muže být,ale ze svích zkušeností vím,že majitelé fábek to prubujou dost často a přitom taky dost často riskujou!

Vloženo
Jasně že to je nesrovnatelné,ale fábkou jsem se taky povozil a vím o čem mluvím.Mimochodem vím kolik taková fábka v bezínu asi sežere a věř že by to bylo +- stejné,jen stím rozdílem,že do kopce pojedu stále stejně a tebe to dost zpomalí.To se nedá takhle srovnat.To už je rozdíl obsahu.Stím prubnutím muže být,ale ze svích zkušeností vím,že majitelé fábek to prubujou dost často a přitom taky dost často riskujou!

no myslím že s RS bys to tak lehké neměl :p

Vloženo
ty tady řešíš blbosti kámo to je pro ty co mají fabky a ne luxus auta a když si chci zajezdit tak sem ti už jednou psal na to mám mašinu,a tobě to jed :kuk: to bych rád viděl na R1 nestačíš ani zařadit a ja sem papapap lol.nemá cenu se stebouz bavit je to pro majitele fabek

Takovejch taky bylo hodně,jen je museli zbírat havrani po kouskách do pytle lol

Vloženo
No mašinu dotoho nepleť a dehťák je sice na spotřebu nižší,ale údržba se prodraží.Pokud nalítáš mnoho kilometrů,teda aspoň třicet tis. za rok,možná se to i vyplatí,ale smrdí a nejede :)

Že diesel nejede...????? :smich: :smich:Si trochu zaspal dobu nee...? lol

Vloženo (editace)

toto tema je uplne na :w00t1:

skuste si vyskusat cez den cestu z trnavy do blavy v pondelok alebo v piatok, ked pojde niekto z vas viac jak 120 tak je macher...

mozete mat auto ake chcete aj tak vam to nepomoze :p

PS jazdite si tak rychlo ako potrebujete, len aby ste stihli aj zabrzdit ;)

Editováno: , autor: domino666
Vloženo
Že diesel nejede...????? :smich: :smich:Si trochu zaspal dobu nee...? lol

Proč myslíš? Proti benzínu je to pořád něco jiného. :p

No nic,jsme trochu pokecali a už radši jdu cao

Vloženo
toto tema je uplne na :w00t1:

skuste si vyskusat cez den cestu z trnavy do blavy v pondelok alebo v piatok, ked pojde niekto z vas viac jak 120 tak je macher...

mozete mat auto ake chcete aj tak vam to nepomoze :p

PS jazdite si tak rychlo ako potrebujete, len aby ste stihli aj zabrzdit ;)

Znám a souhlasím,takovej cest najdeš spousty.Jinak to PS je výstižné :palec2:

Vloženo

Sweden mi začíná pomalu ale jistě hýbat žlučí. Co má tento člověk co dělat na tomto fóru? Nechcete mu někdo z kompetentních udělit žluté pruhnuté exotické ovoce? :feve:

Vloženo
Sweden mi začíná pomalu ale jistě hýbat žlučí. Co má tento člověk co dělat na tomto fóru? Nechcete mu někdo z kompetentních udělit žluté pruhnuté exotické ovoce? :feve:

Hlavně se kvůli tomu nerozbreč,to by mě mrzelo :p Žluté prohnuté exotické ovoce si nech a můžeš si ho strčit ....... však víš kam ne lol

Vloženo
Proč myslíš? Proti benzínu je to pořád něco jiného. :p

No nic,jsme trochu pokecali a už radši jdu cao

Možná bude mít benzin víc PS ale rozhodující jsou Nm...a diesel bude mít v tomhle navrch...neluvě o potenciálu na zvýšení.... ;)

Vloženo

Chlapi nepripomina vam ten Sweden nasho stareho dobreho Robka111? Sice tento tu nebasni o toyote ci ocom to ten robo stale splietal ale hovadiny pise podobne. Ale vsak aspon je sranda, nie? :p .

Vloženo
Chlapi nepripomina vam ten Sweden nasho stareho dobreho Robka111? Sice tento tu nebasni o toyote ci ocom to ten robo stale splietal ale hovadiny pise podobne. Ale vsak aspon je sranda, nie? :p .

No hovadiny asi jak prokoho,ale užili jsme si ne? :p

Vloženo
Možná bude mít benzin víc PS ale rozhodující jsou Nm...a diesel bude mít v tomhle navrch...neluvě o potenciálu na zvýšení.... ;)

No to máš asi pravdu,ale není benzín jako benzín,jelikož není turbo jako turbo ;)

Vloženo
No to máš asi pravdu,ale není benzín jako benzín,jelikož není turbo jako turbo ;)

SWEDEN bože ty si ubohý a jak ti řeknu o mašině tak přehazuješ co to bych ti natrhnul prdel ani si netukneš a to své auti si můžeš strčit víš kam tak nemachruj stím slimákem :p

Vloženo
Hele, tak moje mašina dá i 120km/h (nebohá Jawa 250ccm - 10poníků). Fábka 55kW po rovince jen s řidičem 160km/h (z kopce i 200 :kol-36: )

tak to máš dost poníku lol moje jen 180dostiháků :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...