Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ty woe, vůbec nechápu, proč v tomto fóru prudíš. s tímto autem tady jaksi nezapadneš... a je tak mimochodem.. klidně poď porovnat spotřebu ve 180ti na dálnici a myslím, že s pláčem odjedeš domů. A ještě: jak chceš vůbec srovnávat tvoje auto s Fabkou? Jsou to odlišné kategorie a tyky podle toho se liší okruh uživatelů. A to že někdo prubnul maximální rychlost u svého auta...a co? Nechal jse se unést a vůbec si neuvědomil, že se vlastně jedná jen o provokaci a je zbytečné reagovat. přeně tak at si to jde řešit jinám chce machrovat no ale má R1 ho poděla i kdyby měl 5litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No mašinu dotoho nepleť a dehťák je sice na spotřebu nižší,ale údržba se prodraží.Pokud nalítáš mnoho kilometrů,teda aspoň třicet tis. za rok,možná se to i vyplatí,ale smrdí a nejede ty tady řešíš blbosti kámo to je pro ty co mají fabky a ne luxus auta a když si chci zajezdit tak sem ti už jednou psal na to mám mašinu,a tobě to jed to bych rád viděl na R1 nestačíš ani zařadit a ja sem papapap .nemá cenu se stebouz bavit je to pro majitele fabek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ty woe, vůbec nechápu, proč v tomto fóru prudíš. s tímto autem tady jaksi nezapadneš... a je tak mimochodem.. klidně poď porovnat spotřebu ve 180ti na dálnici a myslím, že s pláčem odjedeš domů. A ještě: jak chceš vůbec srovnávat tvoje auto s Fabkou? Jsou to odlišné kategorie a tyky podle toho se liší okruh uživatelů. A to že někdo prubnul maximální rychlost u svého auta...a co? Nechal jse se unést a vůbec si neuvědomil, že se vlastně jedná jen o provokaci a je zbytečné reagovat. Jasně že to je nesrovnatelné,ale fábkou jsem se taky povozil a vím o čem mluvím.Mimochodem vím kolik taková fábka v bezínu asi sežere a věř že by to bylo +- stejné,jen stím rozdílem,že do kopce pojedu stále stejně a tebe to dost zpomalí.To se nedá takhle srovnat.To už je rozdíl obsahu.Stím prubnutím muže být,ale ze svích zkušeností vím,že majitelé fábek to prubujou dost často a přitom taky dost často riskujou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jasně že to je nesrovnatelné,ale fábkou jsem se taky povozil a vím o čem mluvím.Mimochodem vím kolik taková fábka v bezínu asi sežere a věř že by to bylo +- stejné,jen stím rozdílem,že do kopce pojedu stále stejně a tebe to dost zpomalí.To se nedá takhle srovnat.To už je rozdíl obsahu.Stím prubnutím muže být,ale ze svích zkušeností vím,že majitelé fábek to prubujou dost často a přitom taky dost často riskujou! no myslím že s RS bys to tak lehké neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 ty tady řešíš blbosti kámo to je pro ty co mají fabky a ne luxus auta a když si chci zajezdit tak sem ti už jednou psal na to mám mašinu,a tobě to jed to bych rád viděl na R1 nestačíš ani zařadit a ja sem papapap .nemá cenu se stebouz bavit je to pro majitele fabek Takovejch taky bylo hodně,jen je museli zbírat havrani po kouskách do pytle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 no myslím že s RS bys to tak lehké neměl To máš pravdu,jenže RS s tím co mám já v R by si neškrtlo,jenže to už taháme trika jak prase ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 No mašinu dotoho nepleť a dehťák je sice na spotřebu nižší,ale údržba se prodraží.Pokud nalítáš mnoho kilometrů,teda aspoň třicet tis. za rok,možná se to i vyplatí,ale smrdí a nejede Že diesel nejede...????? :smich:Si trochu zaspal dobu nee...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) toto tema je uplne na skuste si vyskusat cez den cestu z trnavy do blavy v pondelok alebo v piatok, ked pojde niekto z vas viac jak 120 tak je macher... mozete mat auto ake chcete aj tak vam to nepomoze PS jazdite si tak rychlo ako potrebujete, len aby ste stihli aj zabrzdit Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Že diesel nejede...????? :smich:Si trochu zaspal dobu nee...? Proč myslíš? Proti benzínu je to pořád něco jiného. No nic,jsme trochu pokecali a už radši jdu cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 toto tema je uplne na skuste si vyskusat cez den cestu z trnavy do blavy v pondelok alebo v piatok, ked pojde niekto z vas viac jak 120 tak je macher... mozete mat auto ake chcete aj tak vam to nepomoze PS jazdite si tak rychlo ako potrebujete, len aby ste stihli aj zabrzdit Znám a souhlasím,takovej cest najdeš spousty.Jinak to PS je výstižné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Sweden mi začíná pomalu ale jistě hýbat žlučí. Co má tento člověk co dělat na tomto fóru? Nechcete mu někdo z kompetentních udělit žluté pruhnuté exotické ovoce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Sweden mi začíná pomalu ale jistě hýbat žlučí. Co má tento člověk co dělat na tomto fóru? Nechcete mu někdo z kompetentních udělit žluté pruhnuté exotické ovoce? Hlavně se kvůli tomu nerozbreč,to by mě mrzelo Žluté prohnuté exotické ovoce si nech a můžeš si ho strčit ....... však víš kam ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Proč myslíš? Proti benzínu je to pořád něco jiného. No nic,jsme trochu pokecali a už radši jdu cao Možná bude mít benzin víc PS ale rozhodující jsou Nm...a diesel bude mít v tomhle navrch...neluvě o potenciálu na zvýšení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Chlapi nepripomina vam ten Sweden nasho stareho dobreho Robka111? Sice tento tu nebasni o toyote ci ocom to ten robo stale splietal ale hovadiny pise podobne. Ale vsak aspon je sranda, nie? . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 (editace) Teď jsem se probral ze včerejšího delíria a moc pěkné vlákno. Sweden zcela zjevně dosáhl svého Editováno: 5. Prosinec 2007, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Teď jsem se probral ze včerejšího delíria a moc pěkné vlákno. Sweden zcela zjevně dosáhl svého No asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Chlapi nepripomina vam ten Sweden nasho stareho dobreho Robka111? Sice tento tu nebasni o toyote ci ocom to ten robo stale splietal ale hovadiny pise podobne. Ale vsak aspon je sranda, nie? . No hovadiny asi jak prokoho,ale užili jsme si ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Možná bude mít benzin víc PS ale rozhodující jsou Nm...a diesel bude mít v tomhle navrch...neluvě o potenciálu na zvýšení.... No to máš asi pravdu,ale není benzín jako benzín,jelikož není turbo jako turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 no myslím že s RS bys to tak lehké neměl Teď mě tak napadlo,kolik má RS KW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 No to máš asi pravdu,ale není benzín jako benzín,jelikož není turbo jako turbo SWEDEN bože ty si ubohý a jak ti řeknu o mašině tak přehazuješ co to bych ti natrhnul prdel ani si netukneš a to své auti si můžeš strčit víš kam tak nemachruj stím slimákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Teď mě tak napadlo,kolik má RS KW ? když to tady tak čtu, tak si myslím, že jsi asi nějakej DIVNEJ, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 když to tady tak čtu, tak si myslím, že jsi asi nějakej DIVNEJ, ne? správně je DIVNEJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 správně je DIVNEJ nedělá hospodského? ten byl divnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Hele, tak moje mašina dá i 120km/h (nebohá Jawa 250ccm - 10poníků). Fábka 55kW po rovince jen s řidičem 160km/h (z kopce i 200 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Hele, tak moje mašina dá i 120km/h (nebohá Jawa 250ccm - 10poníků). Fábka 55kW po rovince jen s řidičem 160km/h (z kopce i 200 ) tak to máš dost poníku moje jen 180dostiháků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.