fabka Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 dik. tak nejak som si myslel. ja uz som povodnu tiez ukoncil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Chlapci tak tu to mate Fabia 1.2 HTP 40 KW uplna rovina dialnica Zilina Bratislava Editováno: 20. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 a este Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Já teda nevím co si tím dokazuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 dik. tak nejak som si myslel. ja uz som povodnu tiez ukoncil A uz mas neco vybrano?? Ja uvazuji nad timto http://www.brzdy.cz/eshop/tuning/katalog_tuning.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 hele, já to ani celé nečetl, ale ukazovat tady fotky těch vašich lenochů (mám podobného), jak jste s větrem v zádech pokořili nějakou nesmyslnou rychlost, je fakt na hlavu. Navíc sám vím, jak se chová moje fábka ve 150/160 a ani nemám nutkání jí dusit co to dá. S oktávkou II si jezdím vpoho 160/170, i když bych neměl, ale tam se nebojím. Ale vím, že by moje 1.4 sice tachometrových 180 vytáhla vpoho, ale proč ?.. abych až mi foukne z boku vyvraždil své spolupasažéry a dostal se s trochou štěstí do večerních zpráv na Nově, ne díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 Chlapci tak tu to mate Fabia 1.2 HTP 40 KW uplna rovina dialnica Zilina Bratislava ty voe skus to poslat vyrobcovi tieto fotky s otazkou ako je mozne ze si isiel 190km/h ked tomu udava 151km/h. p.s.: chcel by som vidiet ten motor po 20-30km useku v takomto tempe ale viem si domyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 hele, já to ani celé nečetl, ale ukazovat tady fotky těch vašich lenochů (mám podobného), jak jste s větrem v zádech pokořili nějakou nesmyslnou rychlost, je fakt na hlavu. Navíc sám vím, jak se chová moje fábka ve 150/160 a ani nemám nutkání jí dusit co to dá.S oktávkou II si jezdím vpoho 160/170, i když bych neměl, ale tam se nebojím. Ale vím, že by moje 1.4 sice tachometrových 180 vytáhla vpoho, ale proč ?.. abych až mi foukne z boku vyvraždil své spolupasažéry a dostal se s trochou štěstí do večerních zpráv na Nově, ne díky Nekteri jezdi proti vetru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Chlapci tak tu to mate Fabia 1.2 HTP 40 KW uplna rovina dialnica Zilina Bratislava ty voe skus to poslat vyrobcovi tieto fotky s otazkou ako je mozne ze si isiel 190km/h ked tomu udava 151km/h. p.s.: chcel by som vidiet ten motor po 20-30km useku v takomto tempe ale viem si domyslet tak ja ti poviem motor by bol v maximalno poriadku a jedine co by sa stalo ze by mi zacala piskat kontrolka ze mam prazdnu nadrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 čím dál lepší diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) Chlapci tak tu to mate Fabia 1.2 HTP 40 KW uplna rovina dialnica Zilina Bratislava ty voe skus to poslat vyrobcovi tieto fotky s otazkou ako je mozne ze si isiel 190km/h ked tomu udava 151km/h. p.s.: chcel by som vidiet ten motor po 20-30km useku v takomto tempe ale viem si domyslet tak ja ti poviem motor by bol v maximalno poriadku a jedine co by sa stalo ze by mi zacala piskat kontrolka ze mam prazdnu nadrz aj to. ale 6000ot, to si bol tesne pred obmedzovacom. schvalne mu to posli mozno tie fotky pouzije v reklame a ty dostanes nejaku financnu odmenu p.s.: priznaj sa ze to bolo na valcoch alebo niekde naozaj dole kopcom. to nebola rovina . Editováno: 21. leden 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a este Verim ze kdyby si mel rsko tak pretocis dvakrat takochometr dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Chlapci tak tu to mate Fabia 1.2 HTP 40 KW uplna rovina dialnica Zilina Bratislava kdo tě tahal/tlačil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a este Verim ze kdyby si mel rsko tak pretocis dvakrat takochometr dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a este No slušně si jí prohnal jen co je pravda , jen aby tam někde poblíž zrovna neměřili ty "křištofové" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a pneu určite natlačené na tri atmosféry aby bol menší odpor že? ozaj aké si mal pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 a pneu určite natlačené na tri atmosféry aby bol menší odpor že?ozaj aké si mal pneu? zadne pneu elektromagneticky polstar jako Maglev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 A když už mluvíme o tom tlaku pneu, tak aniž bych chtěl na to zakládat nový téma...se zeptám...foukáte to přesně podle tabulek (doporučení výrobce) a nebo někdo víc a míň. Já si tam o tu desetinku taky přifouknu někdy víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 A když už mluvíme o tom tlaku pneu, tak aniž bych chtěl na to zakládat nový téma...se zeptám...foukáte to přesně podle tabulek (doporučení výrobce) a nebo někdo víc a míň. Já si tam o tu desetinku taky přifouknu někdy víc neresim vubec, mozna ze mam spatny pristup ale snazim se to vzdycky vycitit...jak sem i auto moc houpe nebo dela neplechu v zatacce tak orintacne promerim...ale ze bych resil ze tam mam o 2 az 3 desetiny vic nebo min to je mi celkem jedno...spise tam mam ale vic nez min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 ja fukam 185/60R14 v predu aj vzadu na 2,2 atm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) Chlapci tak tu to mate Fabia 1.2 HTP 40 KW uplna rovina dialnica Zilina Bratislava zas az taka tak rovinka tam nieje na jednom alebo dokonca na viecerych usekoch je mierne klesanie, jazdym tadial kazdy tyzden....tak neviem neviem ci bolo toto po rovine a na tej fotke nieje ani naznak toho ze to je vobec na nejakej dialnici alebo si to pustil niekde za mestom dole kopcom, ja by som to mohol tiez pusit dole kopcom co tu mame a povedat aha to je stupanie na strbske pleso a isiel som 200, take veci si dokazovat ze kolko mi ide HTP, to mi pripada trochu detinske, ved vetci tu predsa vieme kolko zhuruba ide HTP a kolko RS tak uz s tym dokazovanim ze HTP ide 200 prestante, je to ubohe... a este raz doplnim, ze toto po rovine nebolo!!! Editováno: 21. leden 2007, autor: karol 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 A když už mluvíme o tom tlaku pneu, tak aniž bych chtěl na to zakládat nový téma...se zeptám...foukáte to přesně podle tabulek (doporučení výrobce) a nebo někdo víc a míň. Já si tam o tu desetinku taky přifouknu někdy víc Foukam vsechny kola na 2.5. Kdyz tam dam min, tak se mi to zda moc mekke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 A když už mluvíme o tom tlaku pneu, tak aniž bych chtěl na to zakládat nový téma...se zeptám...foukáte to přesně podle tabulek (doporučení výrobce) a nebo někdo víc a míň. Já si tam o tu desetinku taky přifouknu někdy víc Foukam vsechny kola na 2.5. Kdyz tam dam min, tak se mi to zda moc mekke Tý jo..tak to foukáš docela dost, koukám každej tam dává víc...já to foukám...předek na 2,1 zadek (protože jezdím budto sám nebo dva) na 2,2. Ale docela dost jezdím po m ěstě po kostkách a tak..takže si myslím že mít 2,5 i na předku tak se v tom autě umlátím..nejspíš no jednou bych si to moch vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZI Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 (editace) Moje hapina jede asi takhle Editováno: 23. leden 2007, autor: HANZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 HANZI:Hezká FRS,i když vidim jenom budiky tak je hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.