Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nejake upravy si s tema sedackama delat musel?

Nejake upravy si s tema sedackama delat musel?

ne vůbec nic...je to uplně stejné...jen sem to vyměnil...cca 30minut...ten borec co se to od něj kupoval,ještě nějaké má...myslím 3 komplet sady :)

a za kolik si je koupil?

Musím vám to upřesmit, podle fotek to jsou myslím sedačky z Golfa. Leon má jiný materiál, ale mohu jen doporučit.

Nene,jou to sedačky origo new z Seaz Leon... :) cena 10.000kč...pokud máte zájem mám číslo,myslím,že ještě nějaké 3-4 komplet sady má...

V poho,kámoš má seat leon cupra,má uplně stejné sedáky jak ty co sem dovezl...ono je mi to celkem fuk...v zatáčkách je to bomba lol

Jestli je kamarád taky nedokupoval :) Toto jsou fotky z Cuper

post-5856-1213733219_thumb.jpgpost-5856-1213733229_thumb.jpg

post-5856-1213733239_thumb.jpgpost-5856-1213733266_thumb.jpg

A ještě k té ceně. Polosporty koupíš do 6 tisíc max, za 10 se prodávají Recara lol

Což je v zatáčkách a nejen v nich ještě větší bomba.

Přesně tak, za 10 seženete Recara třebas z GIV GTi - a to je sezeníčko, mohu jen doporučit :p

• 2 týdny později...

dobry mam taky problem ze ked idem s rs octavkou tak ma niekedy zacne boliet chrbat dole - krize- ako je to mozne da sa s tym nieco robit daju sa na sedacke nastavit aj to ze drzanie chrbta ale ako je to dobre ak je celkom vytlacene alebo opacne prosim poradte mi dakujem

• 5 měsíců později...

haha takoývhle sedačky mám ale stejně budu chtět ty rskový :D

• 2 týdny později...

Tomuto vravim jak dojebat rs sedacky,niektory to s tou cerenou fakt prehanaju,ale...niekomu sa to paci,kazdy je iny

post-9713-1231439667_thumb.jpg

mne sa to paci. origo je vsetko biele tak preco by nemohlo byt vsetko cervene... a ladi to k farbe auta :palec2:

no jo ale dal by som aspon miesto tej cervenej koze zas latku alcantra lebo jak sa to vola

alcantra nieje brusena koza? mam taky pocit

no to prave ze neviem,co sa mysli alcantra,docital som sa zatial k tomu ze je to brus.koza alebo zase niekde ze alcantra je ta latka a niekde zas som cital ze alcantra nieje ani jedno ani druhe,pretoze je to neaky druh semisu,v latkach sa neviznam,ale potreboval by som to vediet uz len z dovodu ze mam vsetky tapecy v rs latke okrem jedneho - soferov a potrebujem ho dat do tej bielej rs latky

Zdravim...ja mam sedacky z golfa highline...su to presne tie iste ako v RSke len nejsu v kozi..daju sa pomerne lahko zohnat a ani nejsu take mastne ako RSove

Upraveno od jollyjokker

Alcantara je latka napodobujuca brusenu kozu. Je urcena specialne na sedacky do aut a je dost odolna.

chci se jen zeptat jde vymenit cely interier z ii octavie do jednicky???

Nejde, bolo to tu uz popisovane. Sedacky maju uplne ine uchyty, musel by si prevarat kolajnice, zadne sedacky su sirsie...

• 2 týdny později...

Pres tyden jsem zjjistoval nejake veci a zjistil sem ze ta bila latka co se dava do tapecu a na sedačky se dělá u nás v Otrokovicich v jedné firmě:-)

Pres tyden jsem zjjistoval nejake veci a zjistil sem ze ta bila latka co se dava do tapecu a na sedačky se dělá u nás v Otrokovicich v jedné firmě:-)

No a vies ako sa vola ta latka?potrebujem si precalunit jeden tapec,takze kusok tej latky by som potreboval

Zjistim jak se jmenuje...

• 3 týdny později...

Tak by me zajimalo jestli jdou tyhle sedacky z fabie rs limit ed.do octavii 1?mozno ze to uz nekdo zkousel dat sedacky z fabie do octavie,ale tyhle sedacky jsou o moooc lepsi,mozna ze je to blbost a nejde to ale pro jistotu je lepsi se nejdriv zeptat nez neco kupovat ;)

post-9713-1234642781_thumb.jpg

post-9713-1234642791_thumb.jpg

Upraveno od peterkocur

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.