duff Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Zdar pánové,poraďte s problémem:mám rádio Sencor(vím žádná kvalita,ale byl to dar)a toto rádio mě nehrálo stereo,jen někdy a byl celkově špatný příjem hlavně když jsem jel dál od vysílače,prostě někdy se tam objevila značka stereo,jindy zase ne.Pak jsem zjisti,že tam musí být fant.napájení antény,to jsem provedl z pinu 5,tak jak to má být.Se signálem je to teď super,ale stereo symbol na rádiu není.Tak jsem zkoušel dát jiné rádio,které jsem přehodil od švagra z fábky a okamžitě to hrálo stereo,takže to není anténou,jak jsem si myslel.Myslíte že to je rádiem?Mám ho půl roku,takže asi reklamace,co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 No ja mam obdobny problem. Netestoval jsem vzdlenosti od vysilace, ale obcas mi vypadava levy kanal (teda spise obcas mi hraji oba kanaly :-) Mam MS202 z druhe ruky, takze doufam, ze je to radiem a ne nekde kabelazi. Hooodne dlouho to hralo jen na jeden a poslednich par dni to bezi na dva. Mel nekdo podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Kupte si radia a ne orezavatka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Kupte si radia a ne orezavatka No ja nejdrive musim otestovat, zda je to skutecne tim orezavatkem nebo je to zakukleny nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 ...no citoval bych Martinoslava... Reklamace ti asi nepomůže protože rádio je funkční.Jen jeho tuner není na takové úrovni jak by bylo potřebné.Sám jsi psal, že pokud jej nahradíš jiným je vše OK.To potvrzuje, že tuner toho Sencoru je nic moc.Dar nedar dej ho na dobročinné akce a kup jiné protože tyto problémy budou přetrvávat. Toto za 2990,-.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duff Vloženo 7. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2007 ...no citoval bych Martinoslava...Reklamace ti asi nepomůže protože rádio je funkční.Jen jeho tuner není na takové úrovni jak by bylo potřebné.Sám jsi psal, že pokud jej nahradíš jiným je vše OK.To potvrzuje, že tuner toho Sencoru je nic moc.Dar nedar dej ho na dobročinné akce a kup jiné protože tyto problémy budou přetrvávat. Toto za 2990,-.... Asi to tak dopadne,budu muset pořídit něco lepšího.Myslíš,že s tím teda na reklamaci neuspěju?Vždyť to dřív alespoň občas signalizovalo stereo,ale teď ani h...o! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 ...s tou reklamací to můžeš zkusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.