Publikováno Leden 10, 200718 r Chtel poprosit vsechyn co jezdi do Italie lyzovat aby me doporucili nejake stredisko a hlavne potrebuji poradit nejake dobre zkusenosti s ubytovanim a pripadne i nejake kontakty...chystam se zacatkem brezna tak na tyden. predem vsem dekuji
Leden 10, 200718 r Chtel poprosit vsechyn co jezdi do Italie lyzovat aby me doporucili nejake stredisko a hlavne potrebuji poradit nejake dobre zkusenosti s ubytovanim a pripadne i nejake kontakty...chystam se zacatkem brezna tak na tyden. predem vsem dekuji Kdybys chtěl do Švýcarska,tak bych věděl
Leden 10, 200718 r ha, chceš zradit Hintertux, , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu.
Leden 10, 200718 r Autor ha, chceš zradit Hintertux, , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu. jen chci vyzkouset Italii...Rakousko bude nasledovat hned v dubnu
Leden 10, 200718 r ha, chceš zradit Hintertux, , čoveče nevím, jen kolega byl dvakrát a vrátil se zpátky do Rakouska, je to blíž a trochu levněji - pokud jedeš neorganizovaně, nepomůžu. jen chci vyzkouset Italii...Rakousko bude nasledovat hned v dubnu máš ňák moc času , letos vynechávám chjo, musím
Leden 10, 200718 r Autor máš ňák moc času , letos vynechávám chjo, musím jsem si letos nakoupil nejakou vybavu a jako na potvoru to vsechno susim doma...tak asi jiny vychodisko nez jezdit ven nebude
Leden 11, 200718 r Doporučuju Bormio a okolí. Za cenu podstatně nižší než za Sella Rondu jsou v dojezdové vzdálenosti 4 areály s asi 220 kiláků sjezdovek - sportovní Bormio (převýšení 1800m!) + Santa Catarina, menší rodinný a poloprázdný San Colombano a také Livigno se 115 km sjezdovek ve "francouzském" stylu. Byl jsem tam před 3 lety, takže nevím, zda platí stále 1 skipas nebo už je Livigno mimo. Byl jsem tam s cestovkou autobusem a bydlel tady: http://www.nev-dama.cz/zima/italie/alta-va...cita-popis.html Pokud bych někdy ještě uvažoval o Itálii, jel bych sem, protože v této oblasti jsou ceny mírné a kvalita lyžování vysoká. Ve výše doporučené Madonně jsem byl, ale mě osobně zklamala,"jméno" a ceny rozhodně neodpovídají lyžařské nabídce. Jsem holt zhýčkaný Francií a stovkami kilometrů dálnic a nástupem na sjezdovku přímo ze dvěří
Leden 11, 200718 r Doporučuju Bormio a okolí. Za cenu podstatně nižší než za Sella Rondu tam přesně byl můj kámoš a na ceny si stěžoval, tohoto se týkal můj první příspěvek, jen jsem si nemohl vzpomenout, kde to bylo.
Leden 11, 200718 r Taky se přidám k doporučení do Livigna. Jeli jsme tam s cestovkou ITALIA SKI na prodloužený víkend. Doprava vlastní, jídlo vlastní. Apartmám pěknej viz. Chalet ANNA A na to, že jsme tam byli v prosinci, tak byly sjezdovky docela prázdný. Krom toho bezcelní zóna, takže supr ceny na parfémy, chlast, hodinky atd.
Leden 13, 200718 r Mezi vánocemi jsme byli v San Vallentin Alla Muta, kde jsou 3n lokality: Nauders, Schoeneben, Heideralm. Je to směr Landeck, pak na Merano, ze Šumeprka 860km. Navzdory nedostatku pčír. sněhu super upravené tratě, v Heideralmu minimu lidí, Schoeneben trošku více, ale čekařka asi 4 minuty, krásná krajina. Ubytováni ve Stecherhofu (family Stecher, najdeš na webu), super ceny a pohoda. Relativní nevýhoda byl pouze váceméně technický sníh, ikdyž jakási jiný, než u náš, do takových 13-14 hodi to bylo jako přérodní, pak to bylo v prudkách sjezdech jiý vybržděné, ale dobrý, Nám vyšlo počasí, 7 dní uplně jasno. Náročnost tratí red-black, ty red byly dost dobrý i pro carving styl.
Leden 15, 200718 r Autor vzhledem k tomu ze je letos vsude problem se snehem tak vse smerujeme k Marmolade kde by snih mel byt urcite...jinak uz se ozvalo asi 10 lidi kam jsme psali tak uvidim jak to dopadne a kdyz tak dam potom hlaseni jaky to bylo...jinak s permicena neni problem kdyz se koupi Dolomiti Superski a navic se da za 3 ecka koupit chipovka a na webu se pak doctete kolik km jste najezdili jako prevyseni jste prekonali atd atd uz to maj celkem vymaknuty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.