Publikováno Leden 10, 200718 r Ahoj, mám problém u superbu z tím, že ze dne na den přestalo svítit komplet osvětlení inter. stropniček, dveří i kufru. Pojistky O.K. a na nic jiného jsem nepřišel. Může mi někdo z tímto problémem pomoci???? Help !!! Díky všem za pomoc.
Leden 11, 200718 r Dost divné že nejde nic opravdu bych šel po pojistce!!!!a po tom zda někdo něco nemontoval do vozu........a něco nepoškodil.....????? Mrs
Leden 29, 200718 r Autor Tak nakonec jsem závadu našel. Problém byl v centrální jednotce, která se nachází pod nohama řidiče. Zde byly zkorodované konektory od vlhkosti. Podle mně dost neprakticky vyřešeno. Vždyť pravě tam je největší vlhkost.
Prosinec 11, 200717 r Mám ten samý problém, tak se přimlouvám o radu. Nefunguje komplet vnitřní osvětlení, včetně schránky spolujezdce, kufru a nástupních míst a tím pádem asi i vnitřní čidlo. Žádnou závadu to nehlásí, pojistky jsou O.K. ! Upraveno Únor 18, 201312 r od žralok
Prosinec 18, 200717 r Pánové já mám skoro ten sam problem, jen to , že mi včera přestalo svítit vnější osvětlení v zrcátkách
Prosinec 19, 200717 r hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel
Prosinec 20, 200717 r Mifii zatím dík za radu jak budu mít čas tak se na to mrknu, víš jak je to , nevadí to až tak moc , ale jestli to má fungovat tak ať to funguje ne?fakt díky jak to bude v pohode tak se ozvu Siggi
Březen 31, 200817 r ahoj ja mel ten samej problem,to byla muka nez se na to prislo, na vagu psalo ze je vse v poradku
Duben 1, 200817 r neni to jen u Superbu mel jsem tu i pasata a ten mel zhnilou i komfortku vcetne ulektroinstalace.Vymenil jsem komfortku a opravil instalaci nakodoval a vse funkcni
Duben 2, 200817 r Většinou se jedná o uhnilé spoje v hlavním svazku pod podlahou řidiče.Jsou tam uzlové body,do kterých vedou 4 a T i více vodičů.Ty uzlové body jsou tam dva a jeden v zadní části.
Leden 25, 200916 r Pánové, mám takový problém u Superbu I mi nesvítí vnitřní osvětlení na stropě. Jak jsem tady někde četl, je to dost častým jevem. Že by to měly být uhnilé dráty k řidicí jednotce pod sedadly. Je možné, aby uhnily dráty za dva roky, r. v. 2007. Dělá mi to jenom, když odemknu auto dálkovým, a nebo když otevřu dveře, tak se nerosvítí vnitřní osvětlení, manuálně však rosvítit jde. Dík za odpověď...
Leden 26, 200916 r Tak to jdi reklamovat, ne? Už mě to také napadlo, ale dik za postřech. Chtěl jsem vědět nejaký názor.
Leden 26, 200916 r Me to nestviti vubec znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo.
Leden 26, 200916 r kluci uz sem to tu psal davno hnijou draty u komfortni desky.Nekde je to tu popsane do podrobna a oprava na hodinu.
Leden 26, 200916 r Me to nestviti vubec znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo. To je sice pjekné ale mě tam občas zlobí i centrál a s dveří mám vytažený zámek. Mělo by to býb ještě v záruce tak to asi dám do škodovky. Dík za radu Libor
Leden 26, 200916 r kluci uz sem to tu psal davno hnijou draty u komfortni desky.Nekde je to tu popsane do podrobna a oprava na hodinu. skusím to najít. Dík Libor
Leden 26, 200916 r kluci uz sem to tu psal davno hnijou draty u komfortni desky.Nekde je to tu popsane do podrobna a oprava na hodinu. Netusis kde priblizne? ) hledam a nemohu najit :-/
Leden 26, 200916 r Me to nestviti vubec znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo. Mif mi psal, že uhnívají dráty u konfortu.
Leden 26, 200916 r Netusis kde priblizne? ) hledam a nemohu najit :-/ nevim ale jak jsem byj jednou ve škodovce tak říkali,žě vytáhnout koberce a skontrolovat dráty k konfortu asi to bude někde na podlaze, ale já jsem teprve v plenkách auto mám asi oůl roku. Ahoj Libor
Leden 29, 200916 r Komfortka je schovaná pod sedadlem řidiče.Pod kobercem presne tak pod sedadlem ridice takze sadadlo soupnout co nejvice dozadu a odhrnout koberecek a je to u svazek u prahu.Nekde sem to tu psal dost podrobne uz sem to nekolika lidem i opravoval.
Únor 1, 200916 r presne tak pod sedadlem ridice takze sadadlo soupnout co nejvice dozadu a odhrnout koberecek a je to u svazek u prahu.Nekde sem to tu psal dost podrobne uz sem to nekolika lidem i opravoval. I JÁ JSME Z TOHO NEŠŤASTNÝ - NEMOHU TO OPRAVIT. NEBYLY BY TADY NĚKDE TEN ODKAZ PROSÍM NA NÁVOD, JAK TO OPRAVIT PROSÍM VÁS NĚKOHO MOC PĚKNĚ? MNĚ ZASE NESVÍTÍ INTERIÉR, KDYŽ OTEVŘU DVEŘE. JSME Z TOHO ZOUFALÝ UŽ. MÁM 2002, TO VÍTE. NA NOVÉ NENÍ.
Únor 1, 200916 r hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel kdyby nekdo chtel tak opravim na pockani :DOMAZLICE
Únor 1, 200916 r Tak tak, je to častá bolest. A až tam budeš dávat tu smršťovačku tak si kup tu s lepidlem uvnitř ať to pořádně vydrží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.