Nefunkční osvětlení interiéru - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Nefunkční osvětlení interiéru

Fergus

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám problém u superbu z tím, že ze dne na den přestalo svítit komplet osvětlení inter. stropniček, dveří i kufru.

Pojistky O.K. a na nic jiného jsem nepřišel.

Může mi někdo z tímto problémem pomoci????

Help !!!

Díky všem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel

Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...

Pánové, mám takový problém u Superbu I mi nesvítí vnitřní osvětlení na stropě. Jak jsem tady někde četl, je to dost častým jevem. Že by to měly být uhnilé dráty k řidicí jednotce pod sedadly. Je možné, aby uhnily dráty za dva roky, r. v. 2007. Dělá mi to jenom, když odemknu auto dálkovým, a nebo když otevřu dveře, tak se nerosvítí vnitřní osvětlení, manuálně však rosvítit jde.

Dík za odpověď...

Odkaz ke komentáři

Jirik_superb napsal:
Me to nestviti vubec :( znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo.

To je sice pjekné ale mě tam občas zlobí i centrál a s dveří mám vytažený zámek. Mělo by to býb ještě v záruce tak to asi dám do škodovky.

Dík za radu Libor

Odkaz ke komentáři

vick napsal:
Komfortka je schovaná pod sedadlem řidiče.Pod kobercem

presne tak pod sedadlem ridice takze sadadlo soupnout co nejvice dozadu a odhrnout koberecek a je to u svazek u prahu.Nekde sem to tu psal dost podrobne uz sem to nekolika lidem i opravoval.

Odkaz ke komentáři

mifii napsal:
presne tak pod sedadlem ridice takze sadadlo soupnout co nejvice dozadu a odhrnout koberecek a je to u svazek u prahu.Nekde sem to tu psal dost podrobne uz sem to nekolika lidem i opravoval.
I JÁ JSME Z TOHO NEŠŤASTNÝ - NEMOHU TO OPRAVIT. NEBYLY BY TADY NĚKDE TEN ODKAZ PROSÍM NA NÁVOD, JAK TO OPRAVIT PROSÍM VÁS NĚKOHO MOC PĚKNĚ? MNĚ ZASE NESVÍTÍ INTERIÉR, KDYŽ OTEVŘU DVEŘE. JSME Z TOHO ZOUFALÝ UŽ. MÁM 2002, TO VÍTE. NA NOVÉ NENÍ.
Odkaz ke komentáři

hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel

kdyby nekdo chtel tak opravim na pockani :DOMAZLICE

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...