Fergus Vloženo 10. leden 2007 Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Ahoj, mám problém u superbu z tím, že ze dne na den přestalo svítit komplet osvětlení inter. stropniček, dveří i kufru. Pojistky O.K. a na nic jiného jsem nepřišel. Může mi někdo z tímto problémem pomoci???? Help !!! Díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Dost divné že nejde nic opravdu bych šel po pojistce!!!!a po tom zda někdo něco nemontoval do vozu........a něco nepoškodil.....????? Mrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fergus Vloženo 29. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Tak nakonec jsem závadu našel. Problém byl v centrální jednotce, která se nachází pod nohama řidiče. Zde byly zkorodované konektory od vlhkosti. Podle mně dost neprakticky vyřešeno. Vždyť pravě tam je největší vlhkost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 (editace) Mám ten samý problém, tak se přimlouvám o radu. Nefunguje komplet vnitřní osvětlení, včetně schránky spolujezdce, kufru a nástupních míst a tím pádem asi i vnitřní čidlo. Žádnou závadu to nehlásí, pojistky jsou O.K. ! Editováno: 18. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siggi Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Pánové já mám skoro ten sam problem, jen to , že mi včera přestalo svítit vnější osvětlení v zrcátkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siggi Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 Mifii zatím dík za radu jak budu mít čas tak se na to mrknu, víš jak je to , nevadí to až tak moc , ale jestli to má fungovat tak ať to funguje ne?fakt díky jak to bude v pohode tak se ozvu Siggi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kirkam Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 ahoj ja mel ten samej problem,to byla muka nez se na to prislo, na vagu psalo ze je vse v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 neni to jen u Superbu mel jsem tu i pasata a ten mel zhnilou i komfortku vcetne ulektroinstalace.Vymenil jsem komfortku a opravil instalaci nakodoval a vse funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Většinou se jedná o uhnilé spoje v hlavním svazku pod podlahou řidiče.Jsou tam uzlové body,do kterých vedou 4 a T i více vodičů.Ty uzlové body jsou tam dva a jeden v zadní části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Krajčí Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Pánové, mám takový problém u Superbu I mi nesvítí vnitřní osvětlení na stropě. Jak jsem tady někde četl, je to dost častým jevem. Že by to měly být uhnilé dráty k řidicí jednotce pod sedadly. Je možné, aby uhnily dráty za dva roky, r. v. 2007. Dělá mi to jenom, když odemknu auto dálkovým, a nebo když otevřu dveře, tak se nerosvítí vnitřní osvětlení, manuálně však rosvítit jde. Dík za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak to jdi reklamovat, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Krajčí Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak to jdi reklamovat, ne? Už mě to také napadlo, ale dik za postřech. Chtěl jsem vědět nejaký názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Me to nestviti vubec znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 kluci uz sem to tu psal davno hnijou draty u komfortni desky.Nekde je to tu popsane do podrobna a oprava na hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Krajčí Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Me to nestviti vubec znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo. To je sice pjekné ale mě tam občas zlobí i centrál a s dveří mám vytažený zámek. Mělo by to býb ještě v záruce tak to asi dám do škodovky. Dík za radu Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Krajčí Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 kluci uz sem to tu psal davno hnijou draty u komfortni desky.Nekde je to tu popsane do podrobna a oprava na hodinu. skusím to najít. Dík Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 kluci uz sem to tu psal davno hnijou draty u komfortni desky.Nekde je to tu popsane do podrobna a oprava na hodinu. Netusis kde priblizne? ) hledam a nemohu najit :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Krajčí Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Me to nestviti vubec znamej rikal, at pockam do jara, az se auto vysusi.. pry mel tohle na passatu a jak zaclo byt teplo, tak to naskocilo. Mif mi psal, že uhnívají dráty u konfortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Krajčí Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Netusis kde priblizne? ) hledam a nemohu najit :-/ nevim ale jak jsem byj jednou ve škodovce tak říkali,žě vytáhnout koberce a skontrolovat dráty k konfortu asi to bude někde na podlaze, ale já jsem teprve v plenkách auto mám asi oůl roku. Ahoj Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Komfortka je schovaná pod sedadlem řidiče.Pod kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Komfortka je schovaná pod sedadlem řidiče.Pod kobercem presne tak pod sedadlem ridice takze sadadlo soupnout co nejvice dozadu a odhrnout koberecek a je to u svazek u prahu.Nekde sem to tu psal dost podrobne uz sem to nekolika lidem i opravoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmecek Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 presne tak pod sedadlem ridice takze sadadlo soupnout co nejvice dozadu a odhrnout koberecek a je to u svazek u prahu.Nekde sem to tu psal dost podrobne uz sem to nekolika lidem i opravoval. I JÁ JSME Z TOHO NEŠŤASTNÝ - NEMOHU TO OPRAVIT. NEBYLY BY TADY NĚKDE TEN ODKAZ PROSÍM NA NÁVOD, JAK TO OPRAVIT PROSÍM VÁS NĚKOHO MOC PĚKNĚ? MNĚ ZASE NESVÍTÍ INTERIÉR, KDYŽ OTEVŘU DVEŘE. JSME Z TOHO ZOUFALÝ UŽ. MÁM 2002, TO VÍTE. NA NOVÉ NENÍ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 hledal sem to cely den ale sem dobrak a tak ti to prozradim.Prede sedadlem ridice v podlaze je komfortni jednotka a k te vede sposta dratu a v tomto svazku jsou nektere draty spojene takovou nytovanou spojkou a pretazeny bilou buzirkou a do teto buzirky se dostane vlhkost a zrezne!Musis tyto spojene body rozdelat a draty znovu oholit smotat do hromady a zalyt cinem a pak dat vodotesnou smrstovaci buzirku.Abys tyto spojovaci body nasel musis rozbalit ten svazek.Tyto body spojuji spousty dratu jsou velike a neprehlednes je.Ja mam ELEGANCI a mel sem tam tech bodu cca 5.Po oprave vse plne funkcnu.Napis jak si uspel kdyby nekdo chtel tak opravim na pockani :DOMAZLICE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak tak, je to častá bolest. A až tam budeš dávat tu smršťovačku tak si kup tu s lepidlem uvnitř ať to pořádně vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.