lubik85 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Ledky ale ale SOU s tím cípem tak ze by to nemělo hlásit žádnou poruchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O1 Pepíno Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) Já mám zas trochu jiný problém me zase když odemknu třeba kufr necham otevřený nebo zadní dveře vlastně jakékoli tak po nějaké době cca par minut pokaždé světla jak stropní tak v kufru problikne nebo když jedu tak při jízdě mi decentne svítí stropní světlo třeba jen jedna zarovicka ale fakt jen lehounce nevím napadlo mě třeba špatná kostra nebo tak něco dělá mi to i u centrálu když zamknů tak taky lehounce svítí a někdy zhasne úplně a je to v pořádku nevím čím to je díky všem za odpoved Stejný problém mám i já problikávání a prosvítání stropního světla při poloze otevřeých dveří. Všude krom stropního světla mám obyč sulfitky, stropní světlo jsem proměřil a při zavřených dveřích mi jde stále napětí 9.5V což by nemělo a proto ledková sulfitka nepatrě prosvítá neb ji stačí nižší napětí.... prozatím vyřešeno obyč sulfitkou, ale napětí zůstává ale není dostačující na nažhavení vlákna. Jinak mikrospínače všechny krom 5.dveří jsou vyměněné a studeňáky také nejsou. O1 1.6 74kw MR00 Editováno: 6. Březen 2015, autor: O1 Pepíno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik85 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 je nějaké relé které ovládá stropní světlo ? když totiž mám surfitky s can bus dělá mi to stále furt tu samou chybu jako když mám i obyč origoš žárovky ! tak že mě napadá bud řídící jednotka centrálu nebo nějaké relé které ovládá svetlo interieru jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1992 Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 zdravím mám opačný problém potřeboval bych poradit mám octavii rok výroby 2000 nefunguje osvětlení interiéru ale na displeji když otevřu dveře tak to ukazuje že jsou otevřené aji centrál na do jde bez problémů vše je v pořádku jen to vnitřní osvětlení nejde kde může být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Co takhle studeňák v komfortce - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1992 Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 (editace) co znamená studeňák v komfortce to slyším poprvé proto se ptám. Editováno: 29. Srpen 2016, autor: petr1992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkalejtko1 Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Zdravím, dovolím si trošku oživit toto téma. Mám Octavii 2 r.v. 05 .. mám problém, když přepnu přední a zadní stropní světlo do polohy, ve které se má rozsvítit, při otevření dveří, tak při opětovném odemčení centrálním zamykáním a otevření jakýchkoliv dveří (včetně pátých), se světla rozsvítí, ALE při zavření dveří a uplynutí 30ti sekund, zhasíná JENOM zadní interiérové světlo.. !!! Tudíž jsem usoudil, že mikrospínače všech čtyř dveří budou v pořádku (odzkoušeno vždy po zhasnutí jsem otevřel jedny dveře a tímhle testem zkontroloval všechny mikrospínače). Můj druhý problém je, že nesvítí osvětlení v kufru.. vím.. četl jsem po fórech, že to má v 90% na svědomí vadný mikrospínač, ale vůbec netuším, kde ho mám v zámku 5tých dveří hledat, pokud tam vůbec je. Můžou mít tyto dvě vady (nefungující osvětlení kufru a nezhasínající přední interiérové světlo po zavření dveří) něco společného? třeba jeden mikrospínač? Tímto Vás zkušené žádám o jakoukoliv radu předem díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Proč to píšeš do sekce Octavia 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 42 Vloženo 12. Březen 2023 Sdílet Vloženo 12. Březen 2023 Ahoj Koupil jsem si do vnitřního osvětlení led žárovky a do osvětlení SPZ také ty samé, jsou jednostranné takže je musím zapojit jen opravdu plus na plus. Ale mám dotaz po nastartování když mám světlo přepnutí do systému otevírání dveří žárovka pohasne ale stále lehounce svítí. Dělají to všechny tři lampy mám totiž 7misne auto. Po uzamčení také pohasnou a asi po 5 min zhasnout úplně. Ta na té SPZ také lehce svítí i po uzamčení vozu a také asi po 5 min zhasne zcela. To že se auto uspi po 5 min jsem zjistil ale proč stále lehce svítí i při jízdě nebo po uzamčení ne. Neví někdo nehodou jestli je to chyba nebo jen vlastnost žárovek díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.