Přejít na obsah

2.8 V6 únik chladící kapaliny

niky2024

Doporučené příspěvky

Zdravíčko klubáci nenašel jsem nikde že by měl někdo stejný problém jako já tak proto vytvořím nové téma tak k problému ubývala mi chladící kapalina měl jsem podezření že je to pumpa jelikož se stejně blížila výměna rozvodů tak se rovnou vyměnili rozvody i s pumpou samozřejmě stejně louže pod autem tak jsem šli auto natlakovat a zjistili jsme že za motorem byla prasklá hadička která se ihned vyměnila dva dny byl klid přijdu k autu a pod autem zas louže ale tentokrát neubylo nic z nádobky jinak ta louže je fridex není to čistá voda auto to dělá jen když je studený a stojí nikoliv když je zahřátý a během jízdy a taky jak se tomu zachce třeba dva dny klid a pak zas a takhle furt dokola všiml jsem si že to začne téct spíše když je venku hnusnější počasí a trochu chladno budu rád za každý tip kde by to mohlo být jinak auto normál topí a nepřehřívá se ještě jednou jedná se o škoda superb 1 s motorizací 2.8 v6 142kw rok 2005 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na 2.8 V6 únik chladící kapaliny
  • Ondra16V uzamkl následující téma
  • Pawouk odemkl následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...