Predpo Vloženo 24. Červen 2024 Sdílet Vloženo 24. Červen 2024 Dá se prosím nastavit zobrazení audio složek z USB podle složek? Jaká je maximální velikost disku, případně kolik složek infotainment zvládne? Lze vypnout displej (nebo teda zobrazit hodiny) pro "dark cockpit" tak, aby hrálo audio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 17. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2024 Dá se někam píchnout flashka a stáhnout písničky? U S II z SD karty na harddisk a z toho jsem hrál. Jde nějak toto u S IV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo včera v 11:39 Sdílet Vloženo včera v 11:39 Přes redukci jsem zastrčil Flashku a ve zdroji se mně objevila a není problém z ní cokoliv spustit. Dokonce Laura umí na té Flashce vyhledat dle interpreta i písničky tu konkrétní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Jakou redukci jsi pouzil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.