Škodov_KÁR Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Ahojte, žene sme kúpili nový Kamiq po FL, výbava first edition plus, má to elektrické otváranie kufra, ale virtual pedál nefunguje. Od predajcu mám info, že to škoda softwarovo vypla, lebo to robilo nejaké problémy a po doladení to znova na diaľku zapnú. Nemáte k tom u niekto aktuálne info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června Žádné na dálku to nebude, všichni budou muset do servisu na přehřátí příslušných jednotek, nicméně už se tu o tom psalo. Škodovka za to alespoň v ČR dávala jako bonus slevu 2 500,00 Kč na příslušenství. Poslední info co je známé na tu servisní akci, tak červenec srpen. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 28. Června Autor Sdílet Vloženo 28. Června Ok, vďaka za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKamiq Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Ahoj, prosím o informaci, zda víte někdo něco bližšího k zprovoznění virtuálního pedálu. V autoservisu Škoda termín zprovoznění odsouvali a teď už radši ani neříkají měsíc, kdy by to mělo být vyřešeno. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Je třeba čekat, ŠA bude posílat dopis s výzvou k návštěvě servisu. Kdy? To nikdo neví. ŠA se chce vyhnout výměně hw, proto hledá sw řešení. Od léta mají nová auta virtual z výroby aktivní, ale mají jiný hw. Pro původní hw zatím není spolehlivá verze sw k dispozici. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastik Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu (editace) Kamiq po FL, vyroben na začátku 2024 (předváděcí vůz, v provozu od února) a virtuální pedál má aktivní. Zakoupeno v říjnu, prodejce jej asi předtím nedeaktivoval, nevím. Ale funguje bez problémů. Doplněno: právě dnes vyšla svolávačka na SW update, který by měl pedál upravit/povolit. Editováno: 8. Listopadu, autor: rastik aktuální informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu @rastik prodejce neměl důvod tvůj virt.pedál deaktivovat, protože byl vyrobený v době, kdy problém nebyl. Od začátku výroby FL cca do konce února byly auta normálně dodávány s aktivním pedálem a až poté cca na přelomu února a března byl i z ceníků virt. pedál stažen a všichni od této doby, kteří již měli auto objednané s pedálem a bylo jim dodáváno v následujícíh měsících obdrželi auta s neaktivním pedálem a cca od prázdnin, přesnou dobu nevím byl opět virt. pedál vrácen do ceníku a auta opět vyjíždějí z výroby s aktivním pedálem. Mimochodem, je někde zmínka o té svolávačce ? nebo jak a kde jsi se tuhle informaci dozvěděl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastik Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu @ski1961Dnes odpoledne jsem vyzvedával auto ze servisu (čelní sklo) a technik mi řekl, že také provedli aktualizaci SW virtuálního pedálu, že svolávačka jim dorazila dnes. Plus dělali ještě upgrade SW airbagů, taky svolávací akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu @rastik děkuji za reakci..v jakém AS jsi byl ? no jsem zvědavý, jak to budou majitelům dávat na vědomí, zdali opravdu budou každému posílat dopis, jak se zde v předešlé diskuzi píše, či jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastik Vloženo 8. Listopadu Sdílet Vloženo 8. Listopadu Porsche Praha Smíchov. Doporučuji vyzkoušet, jestli podle VIN se na webu Škodovky nezobrazí tato akce. Pak by stačilo se objednat. U mě už nic nehlásí, jelikož už asi bude zapsáno provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu (editace) no nevim, na webu https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz jsem zadal svůj vin a: "Vážený zákazníku,pro zadaný VIN kód TMBGK9NWXR30xxxxx, žádná svolávací ani servisní akce ŠKODA aktuálně neprobíhá." Editováno: 9. Listopadu, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Mám to úplně stejně, po zadání VIN stejná hláška, že k mému VIN není žádná svolávací akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu nechci někomu kazit iluze, ale snažil jsem se to napsat decentně, prostě další fáma, realitě vzdálená, a to jakože dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikTU Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Pánové v srpnu jsem byl v servisu, kvůli svolávací akci musel servis provést zásah (SW pro Airbag, Kamiq 2024). Než jsem tam jel schválně jsem auto prověřil přes web a win. Odpověď byla: žádná akce neprobíhá. Za mě je tedy web tool k ničemu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu @JirikTU kdy byl tvůj kamiq vyrobený, že si tam měl ten servisní zásah na airbag ? jinak si taky myslím, že ta jejich webová stránka na svolávačky je asi na dvě věci ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikTU Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Kamiq byl vyrobený cca 3/4 2024, nevím přesný týden. Ale převzal jsem v druhé půlce dubna 2024. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 9. Listopadu Sdílet Vloženo 9. Listopadu Trochu to pletete, Pawouk to tu někde vysvětloval, co je to svolávací akce, co servisní zásah, co dílenská akce atp. Jsou kritické závady, méně kritické a pouze úprava funkčnosti na možné problémy. Na mém Kamiku vyrobeném v únoru a stojícímu do konce dubna jako nekomplet, také přehrávali airbag spolujezdce, pak i OCU, BCM a infotainment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo Pátek v 20:11 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 20:11 Tak mozem potvrdit, pred piatimi dnami prisiel do servisu update na virtual pedal a uz funguje ako ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo Pátek v 20:23 Sdílet Vloženo Pátek v 20:23 @Škodov_KÁR a jak jsi se o tom dozvěděl ? vlastní iniciativa dotazem nebo tě někdo kontaktoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo Pátek v 21:30 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 21:30 Mal som auto v servise. Ale osobne si myslim, ze to budu riesit len pri pravidelnom servise a nebudu kontaktovat majitelov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo Pátek v 21:47 Sdílet Vloženo Pátek v 21:47 @Škodov_KÁR a prosím tě, dostal jsi k tomu nějaký seznam úkonů, co ti dělali ? pokud ano, není mezi tím náhodou "servisní opatření 97IB-konfigurace BCM ? " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Sobota v 09:02 Sdílet Vloženo Sobota v 09:02 před 12 hodinami, Škodov_KÁR napsal: Tak mozem potvrdit, pred piatimi dnami prisiel do servisu update na virtual pedal a uz funguje ako ma. on ve své podstatě vždy fungoval jak má, jen ne spolehlivě, mohlo se dle ŠA stát, že se kufr otevřel samovolně třeba v myčce, těm kterým servisy aktivovaly virtuální pedál bez vědomí a posvěcení ŠA, ti se mohou divit, takže tvrdit o něčem že funguje jak má je nesmysl, pokud nenastala nějaká výjimečná situace, popravdě , moc tomu nevěřím... až mě nebo servis ŠA vyzve nějak oficiálně, budu věřit , do té doby bohužel a přeji ať funguje jak má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Sobota v 09:03 Sdílet Vloženo Sobota v 09:03 před 11 hodinami, Škodov_KÁR napsal: Mal som auto v servise. Ale osobne si myslim, ze to budu riesit len pri pravidelnom servise a nebudu kontaktovat majitelov. to je hloupost nebo nehoráznost, když si za to lidi zaplatili, protože na první servis můžeš jít extrémně až po dvou letech, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo Sobota v 19:05 Autor Sdílet Vloženo Sobota v 19:05 Chapem, mozno to bude inak, ja som napisal, ze si to iba myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Před chvilkou jsem se vrátil z AS,abych si ověřil, jak to tedy opravdu je. Ano, sw už je asi 10 dnů k dispozici. Jak už jsem psal výše, je to servisní opatření 97IB-aktualizace BCM a v podrobnostech mají, že se jedná o aktivaci virt.pedálu. Schválně jsem se zeptal, jestli by mě kontaktovali sami a dle přijímacího technika prý k tomuto dostali jen informaci, že se jedná o servisní opatření v rámci servisní prohlídky, tedy nic o tom, že by měli sami někoho aktivně vyrozumívat a proto to ani dělat v tomto AS nebudou. Jen si musím ještě cca 3 týdny počkat, nebot dřívější termín nebyl k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.