Publikováno Červenec 8, 20241 r Ahoj, měnil někdo z Vás rámeček masky ze stříbrného za černý? Musel dolu nárazník? Zkoušel jsem to lehce o víkendu a přístup zespodu je nula nula nic. Kdyby měl případně někdo fotku. Nebo alespoň návod na sundání nárazníku. Děkuji.
Červenec 8, 20241 r Nechával jsem to měnit v servisu. Nárazník musel dolů. Říkali, že nejhorší bylo vycvakat chromový rámeček z masky.
Červenec 8, 20241 r Při pohledu na řešení masky u O4 bych řekl, že to půjde i bez demontáže nárazníku. V dílenské příručce takový postup určitě nebude, ale všechno jde, když se chce. Už jsem to absolvoval na několika autech a vždycky se to povedlo, i bez polámání zobáčků. Zkusil bych vytáhnout plastové nýtky a sundat kryt nad chladičem, rukou už by se tam mělo dát dostat. Pozice zobáčků je nejlepší odsledovat z druhého rámečku a pomalu je začít odcvakávat z jedné strany. Vždycky jsem začal u jednoho světla udělal tak třetinu délky a pak to samé z druhé strany. Zobáčky uprostřed rámečku už by pak měly jít odjistit mnohem líp. Samozřejmě je potřeba to dělat opatrně. Z mé strany je to ale jen teorie, zatím jsem to měl možnost dělat jen na Rapidu, S2 a naposledy F3. Upraveno Červenec 9, 20241 r od VeteranChild
Listopad 1, 2024Lis 1 Ahoj, nechal jsem si vyměnit rámeček masky za černý. Nyní bych rád ještě vyměnil tu stříbrnou lištu, která lemuje mlhovky. Nevíte, zda je to vůbec možné demontovat a zda existuje černá lišta? Děkuji za rady. Upraveno Listopad 1, 2024Lis 1 od zuzina80
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.