pajiq Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července Ahoj, měnil někdo z Vás rámeček masky ze stříbrného za černý? Musel dolu nárazník? Zkoušel jsem to lehce o víkendu a přístup zespodu je nula nula nic. Kdyby měl případně někdo fotku. Nebo alespoň návod na sundání nárazníku. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července Nechával jsem to měnit v servisu. Nárazník musel dolů. Říkali, že nejhorší bylo vycvakat chromový rámeček z masky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 8. Července Sdílet Vloženo 8. Července (editace) Při pohledu na řešení masky u O4 bych řekl, že to půjde i bez demontáže nárazníku. V dílenské příručce takový postup určitě nebude, ale všechno jde, když se chce. Už jsem to absolvoval na několika autech a vždycky se to povedlo, i bez polámání zobáčků. Zkusil bych vytáhnout plastové nýtky a sundat kryt nad chladičem, rukou už by se tam mělo dát dostat. Pozice zobáčků je nejlepší odsledovat z druhého rámečku a pomalu je začít odcvakávat z jedné strany. Vždycky jsem začal u jednoho světla udělal tak třetinu délky a pak to samé z druhé strany. Zobáčky uprostřed rámečku už by pak měly jít odjistit mnohem líp. Samozřejmě je potřeba to dělat opatrně. Z mé strany je to ale jen teorie, zatím jsem to měl možnost dělat jen na Rapidu, S2 a naposledy F3. Editováno: 9. Července, autor: VeteranChild Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzina80 Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu (editace) Ahoj, nechal jsem si vyměnit rámeček masky za černý. Nyní bych rád ještě vyměnil tu stříbrnou lištu, která lemuje mlhovky. Nevíte, zda je to vůbec možné demontovat a zda existuje černá lišta? Děkuji za rady. Editováno: 1. Listopadu, autor: zuzina80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.