Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neznate nekdo nahodou nekoho,komu doma lezi nevyuzite imitace pro octavii 97,na palubovku?Uvazoval jsem o koupi faceliftovane palubky ale penize nejsou....Nebavi me ale uz ta seda barva,tak jsem to chtel nejak spestrit ;) ...nemam zajem o zadne mahagony..atak...Chtel bych primo tudle imitaci....cislo...18407 / 97

kořenové dřevo - titan.. jinak pro predstavu je to tady...

http://www.2net.cz/reference/elektro/octavia.htm

Dekujiiiiii!!! :D

Upraveno od Jeronymo

odkaz mas spatne

• Autor

tak ted to skuste.)

me to prijde hnus...co takhle to striknout do barvy nejaky

• Autor
me to prijde hnus...co takhle to striknout do barvy nejaky

no taky mi r¨to tedko nejak nesedi jak to vidim :huh: ...no asi jo...ale do jake?

barva auta?cerna perlet?

Mno, me se tyhle polepy na palubku moc nelibeji, kor kdyz u predfaceliftu je tam dost velka plocha a vypada to strsne plastnicky, umele.

• Autor
barva auta?cerna perlet?

a nedela se nahodou nejake ty imitace primo v cerne?asi ne ze.....

• Autor
Mno, me se tyhle polepy na palubku moc nelibeji, kor kdyz u predfaceliftu je tam dost velka plocha a vypada to strsne plastnicky, umele.

jn tj..u tech starejch oket je s tim problem...zpocatku mi to stacilo ale tedko.. <_< uvazuju...do toho titanu nejdu.. :)

nalepky sou na nmic vypada to pak hnusne ver mi...kdyz si to striknes sam vyjde to na dve stefky?

circa

• Autor
nalepky sou na nmic vypada to pak hnusne ver mi...kdyz si to striknes sam vyjde to na dve stefky?

circa

ok..presvecil si me ;) ..seju na polepy....dik.)

mel jsem tam dekor, a sem rad, ze jsem ho sundal a dal to do barvy, ted jen cekam na flock a pak to bude teprve parada.

• Autor
mel jsem tam dekor, a sem rad, ze jsem ho sundal a dal to do barvy, ted jen cekam na flock a pak to bude teprve parada.

dneska jsem videl ten titan dekor..A reknu vetsi Shit sem fakt nevidel...mam radost ze me to preslo..nejaky plasty na palbku,nebo co to vlastne je? :huh:;) ....takze kdo by planoval kupovat ten dekor?--Tak ja rikam NE B)

radsi nasetri na facelift palubku.. taky jsem setril ;)

• Autor

hosi tak jsem uvazoval...nevite..slo by do stare octy97,dat spodni panel..tunel palubovky k tomu staremu ?Nebo je to vcelku?jakoze bych nechal az po ovaldani na klimu starou a dole ta zasuvka by byla uz s nove...vite jak to myslim?......

Jo anevite za kolik by se dal ten tunel koupit...?

diky :)

Upraveno od Jeronymo

jde to tak že můžeš mít vech palubky stejnej a spodek dáš z faceliftu... ale nevim jak to myslíš ty, ale ten novej spodek začíná pod výdechama topení.. myslim že jsem zahlídnul i fotku, někdo to tady tak má ;)

jde to tak že můžeš mít vech palubky stejnej a spodek dáš z faceliftu... ale nevim jak to myslíš ty, ale ten novej spodek začíná pod výdechama topení.. myslim že jsem zahlídnul i fotku, někdo to tady tak má ;)

že by to bylo ono? :D

• Autor

jj to je ono :)taky jsem to nasel na O-klubu,ale tam je meneny sem si vsim cely ten spodek asi ze...no uvidim

Upraveno od Jeronymo

Čau Bady,ty máš vyměněnej jen ten tunel,nebo celej spodek?Co tě to stálo a co to všechno obnáší?

Aco takhle toto,ikdyž je to jen dřevo-imitace.NENí TO POLEP!

post-25-1169391217.jpg

nene to neni moje, jen jsem dal fotku, ale mam za to že stačí vyměnit středovou část s tunelem, tuším že krysarr to tak má, nebo chce udělat ?

musíš vyměnit tušim celej spodek - od výdechů dolů. Ale nemusíš plasty kolem volantu a kastlík ..

• Autor
další

no do dreva urcite nepujdu...ale zitra jdu kupovat cernej spray a pokud bude cas tak se pobavim s interierem.,....uvidim no co z toho vznikne:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.