Lukyeza Vloženo 6. Srpen 2024 Vloženo 6. Srpen 2024 Zdravím, zakládám nové téma jelikož jsem to nikde nenašel. Mám problém, že když chci svoji Octavii připojit k internetu, tak mi to nechce vyhledat zapnutý hotspot na Iphonu. Naskočí tam všechny různé Wi-fi v okolí, ale můj hotspot bohužel ne. Prolezl jsem i uživatelskou příručku a všechno bych měl mít nastavené správně. Setkal jste se někdo s tím? Citovat
Wojnar Vloženo 12. Srpen 2024 Vloženo 12. Srpen 2024 Není náhodou ten hotspot z Iphonu na 5 GHz? Infotainment umí jen 2,4 GHz. Citovat
Fosgen Vloženo 12. Srpen 2024 Vloženo 12. Srpen 2024 Nevím jak nové Iphony, ale mám starý XS max a připojuje se na 2,4. Citovat
Fífalák Vloženo 12. Srpen 2024 Vloženo 12. Srpen 2024 Vyzkoušej Nastavení -> Osobní hotspot -> Maximalizovat kompatibilitu, mělo by to přepnout hotspot do 2.4GHz. Bez toho mi to také nefungovalo. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.