Červen 26, 20205 r Malé foto pro ty co neví na co to je. Vysvětlení: proti odlétajícím kamínkom (každý kdo se podívá na chladič od klimy tak pochopí) a mimo jiné aj na listí co je na podzim na cestách.
Říjen 14, 20204 r V 10. 6. 2020 na 12:55, Fajerak napsal: Tak jsem si zas udělal radost, tahle věcička na našem trhu chybí a pro mne je hodně důležitá (né z eztetického hlediska). To je samovyroba? Přesně tohle je super. Jezdím do lesa a chladič zasranej od vysoke trávy a v zimě u nás házejí štěrk,takže v loni proražený chladič klima.
Říjen 14, 20204 r Ja som daval tahokov z nejakeho tuningoveho obchodu, dal som dole naraznik a pripevnil to za povodnu mriezku. Mal som to len v dolnej casti. Na novom aute planujem kupit nerezove pletivo a prekryt nim z vnutra aj spodok aj vrch mriežky.
Říjen 19, 20204 r https://skodayeti.net/yeti-customisation/radiator-protector-grille/ kupováno zde: https://strelka11.ru/index.php?route=product/search&search=yeti , taky o tom uvažuji.... Upraveno Říjen 19, 20204 r od Stormy
Listopad 27, 20204 r V 26. 6. 2020 na 19:56, osobne napsal: Dík, mě tam jednou vletěl i pták, nepřežil to. Tvůj? Ne, ted vazne. Koupil jsem snezneho muze 2014 outdoor i s tou horni clonou, ale chtel bych ochranit i chladic klimy, tak hledam ten spodni kryt, ale vsude je jen city. Nemuzu najit outdoor. Asi by mi stacila jen ta mrizka. Umite nekdo poradit?
Prosinec 12, 20204 r ahoj, nehodlá to ještě někdo objednávat ? poštovné je 900, což je i cena tohoto krytu včetně té zimní krytky přes to.
Září 17, 20241 r Zdravím. Prosím vás, neporadí mi někdo ohledně spodní clony chladiče Na Škoda yeti 2013 facelift? Objednala jsem si z jednoho e shopu, tam nesedí cca o 2cm na výšku, a na jiném, na který mi poslal odkaz primo automechanik, nesedí dokonce o 14 cm na šířku!! Označení stejné, a vyrobek kazdy jiny, ale nepasuje ani jeden z nich... Nema nekdo doma stejné auto??
Září 24, 2024Zář 24 @Julie3333: záleží na tam, jestli máš verzi city, nebo outdoor. Ale jinak mám osobně vyzkoušeno, že ty clony jsou jenom vyhozené peníze. Motor ne stejně dřív neohřeje a bordel se tam dostane tak jako tak.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.