Wassermann Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Zdravím všechny, hledal jsem zde na fóru, hledal (možná blbě), ale nenašel tak se zeptám... Na spodní hraně 5.dveří ( v jejich levé polovině ) na hatchbacku je vyražené 8-místné číslo. Nevíte, co přesně udává? S VIN kódem nemá očividně nic společného, prvních 6 číslic silně připomíná datum výroby ve formátu xxyyzz (tedy třeba 120405 - 12. duben 2005). Jestli je to datum výroby, tak ale čeho? 5.dveří asi neééé, že by tedy karoserie? Nebo celého auta? A co ty poslední 2 čísla, které očividně s datumem nemají nic společného... Nevíte někdo? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Zdravím všechny, hledal jsem zde na fóru, hledal (možná blbě), ale nenašel tak se zeptám... Na spodní hraně 5.dveří ( v jejich levé polovině ) na hatchbacku je vyražené 8-místné číslo. Nevíte, co přesně udává? S VIN kódem nemá očividně nic společného, prvních 6 číslic silně připomíná datum výroby ve formátu xxyyzz (tedy třeba 120405 - 12. duben 2005). Jestli je to datum výroby, tak ale čeho? 5.dveří asi neééé, že by tedy karoserie? Nebo celého auta? A co ty poslední 2 čísla, které očividně s datumem nemají nic společného... Nevíte někdo? Díky za odpovědi. daj fotku kde si to nasiel ja take nic nemam mozno ze som si nevsimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jen jestli to spíš není datum spotřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jen jestli to spíš není datum spotřeby Woe Vy to tam fakt nemáte nebo jste si nevšimli? Když otevřu u hatche 5.dveře, tak na spodní hraně těch dveří je to vyražené v levé polovině dveří (z pohledu po směru jízdy ). Ale good, nafotím a hodím to sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak přidávám foto. Pohled na otevřené 5.dveře tak, jak je asi zná každý Ono "tajuplné" číslo je vyraženo zhruba v polovině spodní hrany dveří mezi zámkem a levým okrajem dveří, kousek od toho vnitřního plastu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Trochu detailnější pohled, číslo není moc dobře vidět, je dobře zalito lakem.... Jinak ta zdánlivá špína na hraně dveří není nějaký velký boršus, ale jen zaschlé kapky vody, pouze v detailu a bleskem to vypadá trochu nečistě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Detailní pohled. Číslo je při otevřených dveřích vzhůru nohama. V mém případě se jedná o 27060502 Tipuji první šestičíslí na datum výroby, odpovídalo by to i časově s datem dodání auta. Přebíral jsem si ho v polovině července a to už čekalo asi týden až 10dní na saloonu a bylo vyrobené na "zakázku", žádná skladovka. Datum výroby 27.6.2005 (270605) by tedy asi odpovídalo v pohodě. Ale čeho je to datum výroby??? Karoserie, celého auta...... A co znamená to poslední dvojčíslí (02)? Díky za odpovědi, víte-li někdo. Editováno: 18. leden 2007, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 P.S. Jinak jsem už zjistil, že 27.6.2005 bylo pondělí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak to jsi v klidu, pondelni model je o hodne lepsi nez patecni )))))! Ja to tam nemam, netusim co to muze znamenat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak to jsi v klidu, pondelni model je o hodne lepsi nez patecni )))))!Ja to tam nemam, netusim co to muze znamenat. Ty woe, tak koukám jako puk, že to tam nemáš Zase musím mít něco extra Jinak díky za uklidnění s tím pátkem, jen nevím, jestli je pondělí až tak velká výhra To jsou zaměstnanci ještě v lihu z víkendu a ne a ne se rozjet a do práce se jim nechce, tak pospávají u linky Ale pravda, pátek bude asi horší, to už se každý vidí kdekoliv jinde, jen ne v práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 to platilo za komárů, teď se dělá 7 dní v týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 ja to tiez nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mám to tam !!! 27090501 Auto bylo koupený v únoru 2006, předpokládal bych že je to datum výroby 5. dveří Je to tam krásně vidět. Jak otevřete kufr tak nalevo od "zámku" 5. dveří najdete krásně vyražené číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Hodina, směna, linka ... cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mám to tam !!! 27090501Auto bylo koupený v únoru 2006, předpokládal bych že je to datum výroby 5. dveří Je to tam krásně vidět. Jak otevřete kufr tak nalevo od "zámku" 5. dveří najdete krásně vyražené číslo No konečně jeden Datum výroby 5.dveří to asi nebude, jsem už ležel pod ostatníma dveřma a nic jsem tam nenašel Teda je ale fakt, že se mi pod nima moc válet nechtělo a i na těch 5.dveřích je to číslo hůř viditelné, tak možná je ještě někde jinde Ale nedává mi smysl, proč by mělo být datum výroby na jednotlivých dílech, spíš bych si tipnul, že se to vztahuje buď ke karoserii nebo celému autu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 datum, směna výroba (svaření, laserové pájení a lemování) 5. dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 datum, směna výroba (svaření, laserové pájení a lemování) 5. dveří .... 5.dveří nebo celé kastle? A jak dlouho pak trvá, než sjede auto z výrobní linky jako celek? Předpokládám, že když se vyrobí, zkompletuje a nalakuje kastle, tak nějakou dobu trvá než ta kastle jde na výrobní linku, kde se osadí všemi součástmi a je z toho komplet auto..... Narážím tím jen na to, že jestli to číslo na 5.dveřích je datum výroby 5.dveří (nebo kastle jako celku), tak kdy bylo auto osazeno jako celek a kdy tedy skutečně sjelo hotové z výrobní linky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Mám. rv 2001. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Když se svaří ráno karosérie, tak odpoledne vyjíždí hotové auto na parkoviště, popřípadě druhý den, takže s lisováním to vychází na jeden až tři dny, podle konstelace hvězd. Aspoň u nás v T.P.C.A, ale to bude všude podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 co to je syr?ked datum spotreby?on sa pyta tak mu pomozte ale trochu srandy nezaskodi ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Když se svaří ráno karosérie, tak odpoledne vyjíždí hotové auto na parkoviště, popřípadě druhý den, takže s lisováním to vychází na jeden až tři dny, podle konstelace hvězd. Aspoň u nás v T.P.C.A, ale to bude všude podobný. Ahoj Pavko, díky za info To přiblížení "podle konstelace hvězd" se mi moc líbí Byla-li tedy moje kastle vyrobena v pondělí 27.6.05 tak mám tedy snad šanci, že auto bylo zkompletováno možná v úterý, možná ve středu.... Tak to by to s tou kvalitou snad nemuselo být nejhorší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 co to je syr?ked datum spotreby?on sa pyta tak mu pomozte ale trochu srandy nezaskodi ze Tak to jsem to koupil už s prošlou spotřebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 co to je syr?ked datum spotreby?on sa pyta tak mu pomozte ale trochu srandy nezaskodi ze Tak to jsem to koupil už s prošlou spotřebou a nekazí se ti ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 co to je syr?ked datum spotreby?on sa pyta tak mu pomozte ale trochu srandy nezaskodi ze Tak to jsem to koupil už s prošlou spotřebou a nekazí se ti ?? No sem tam už to zasmrádlo, tak jsem reklamoval a měnilo se, ale doufám, že to nebude platit na celé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Datum výroby mám u svého auta ve velkém techničáku. Ale jinak automobilky používají řízení výroby podle zakázek ... takže každé auto dostane papír, co to bude Sedan/Combi, jakou bude mít barvu, výbavu a postupně na lince se tam ty díly strkají... se divím, že se nikdy nespletou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.