Publikováno Říjen 5, 2024Říj 5 Zdravím mám dotaz. Koupil jsem scalu a pravé světlo svítí těsně před auto. Na světle jsem našel dva imbusy jedním se šteluje náklon do boku ten jde lehce a druhý by měl být na výšku ale na obou světlech s ním nejsem schopný pootočit. A nevím jak velkou sílu můžu vynaložit než něco urvu. Zkoušel s nima někdo hýbat jdou vám lehce nebo těžce? Na STK pojedu za dva týdny ale světlo bych chtěl poradit dřív ráno už je tma.
Říjen 5, 2024Říj 5 Nevím, jestli je rozumné do světel jakkoli sahat. Pokud jde o full led, nastavují se sami elektronicky a když nesvítí správně, jel bych do servisu. Ale možná to tady na fóru někdo řešit umí.
Říjen 6, 2024Říj 6 Podívej se do sekce elektrika, nastavení tlumených světel, keras to tam popisuje(díky), nastavil jsem to podle rysek na vratech od garáže, musel jsem to lehce přizvednout.
Říjen 7, 2024Říj 7 Aj full led sa nastavuju imbusom. Taky biely plastovy srob tam je. Tiez som nastavoval, nakolko skoda aj po opakovanej vyzve a zaplateni si extra nastavenia to nastavila velmi dole.Co mi aj na STK potvrdili, ze tam je hodne velka rozverva vo vyske. Ak ti nieco nejde pohnut, tak odporucam cerveny sprej z dekaca. teda po novom je biely, ja mam doma este zopar cervenych. isto nie WD, co vysusa. Prípravok ALL IN ONE 300 ml - Decathlon
Říjen 7, 2024Říj 7 Autor Díky za odpovědi nakonec jsem to rysknul a pořádně jsem zabral a imbusy se rozhýbaly. Byly zatuhlé. Tak už to mám přibližně nastavené a roztáhl jsem to hodně i do boků ať to svítí dost na pole uvidíme co řeknou potom na STK.
Říjen 7, 2024Říj 7 vyskusaj to v premavke. ja som zobral imbus so sebou a jazdil som vecer po 3km useku hore dole cca 30 min. ak mi len jeden blikol, dal som dole pol otacky. postupne som to ladil takto 3 noci a ked neblikali a bol som spokojny s dosvitom, zakreslil som nulove polohy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.