Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak se zapíná vyhřívání vnějších zrcátek. Otočení knoflíku na dveřích do polohy vyhřívání nic nedělá, nebo je to na něčem závislé?

Zkoušel jsem a stačí natočit kolečko na vyhřívání s nastartovaným motorem. Skla jsou teplá během několika sekund.

Taky si myslím,  že jen se zaplím klíčkem nic, že musí běžet motor

• Autor
V 9. 10. 2024 na 14:42, lucky.jack napsal:

Zkoušel jsem a stačí natočit kolečko na vyhřívání s nastartovaným motorem. Skla jsou teplá během několika sekund.

Zvláštní, já musím zapnout ještě vyhřev zadního okna, pak je to během vteřin. Jinak při jízdě studená i s natočeným kolečkem, kapky se neosuší. Jak to může fungovat různě ve stejných autech. Mám S 4, LaK - 195 kW.

Mě to funguje standardně na natočení ovladače, bez zapnutého zadního skla, mám stejné auto jako ty.

• Autor

Tak to je zvláštní. Asi se to dá někde nastavit, ale na dotaz v prodejně mně technik řekl tohle. Toho nastavení je tolik, že se to nedá nastudovat. Návod na nic. Chtěl bych to mít možnost zapnout samostatně, ale kde, co nastavit?

Tak to byl slušnej vocas 🙂 Ale ono tohle nebývají úplně chytrý lidi.

Troufnu si říct, že jsem prolezl to nastavení celé, není to zas tak složité a není toho tolik a nevím o tom, že by se tam tohle nějak nastavovalo.

Zkoušel jsi to vícekrát?

Taky je mi divný, že by to mělo být nějak spojený s vyhříváním zadního skla. To měly starý auta. U tohodle musí stačit jen knoflík na správnou polohu 🤷‍♂️

• Autor

Tak ono to záleží i na zvoleném jízdním režimu, v eko režimu nelze zapnout vyhřívání zrcátek.

• Autor
V 15. 10. 2024 na 16:43, Plzeňáček napsal:

Tak to byl slušnej vocas 🙂 Ale ono tohle nebývají úplně chytrý lidi.

Troufnu si říct, že jsem prolezl to nastavení celé, není to zas tak složité a není toho tolik a nevím o tom, že by se tam tohle nějak nastavovalo.

Zkoušel jsi to vícekrát?

To jsi prolezl celé nastavení? To snad ani není možné, to bych chtěl taky říct, ale asi toho nikdy nedosáhnu.  Mám Sup 4 LaK, dovybavený vším co šlo v motorizaci 195 kW a je toho tam strašně moc.

Myslím že jo 🙂 I návod. Auto máme stejné. U zrcátek a vyhřívání se píše jenom o zapnutém zapalování.

• Autor

Tak jsem to objevil, při eko módu se zrcátka nevyhřívají.

Když něco neumím najít, tak se zeptám Laury. Často to pomůže.

Upraveno od mito7

Tak Laura by mně nenapadla 😆

• Autor

Syn si s Laurou povídá o všem možném. Minule jsem zaslechl jeho dotaz na Mustang P51D, a ona mu to pěkně odvyprávěla.

Upraveno od mito7

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.