Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Před nedávnem jsem pořídil F3 combi 2020 81kW,oproti původní F2 htp velký skok,ale i ústupek co se týče naladění podvozku,to-je fakt tragédie.No budu řešit nákupem:https://www.autowerks.cz/cs/skoda/fabia-3-nj-2014-2021/podvozek/st-suspensions-st-xa-vyskove-a-tuhostne-stavitelny-sportovni-podvozek-pn-do-860kg-skoda-fabia-nj-1-0-1-2-1-4-tsi-tdi-12350.html

S tím přichází i nákup větších ALU a zde mám dilema jestli 16&17...osobně bych bral 17,výběr je daleko větší,ale straší mě ta 40 guma,ty silnice co jezdím nejsou zrovna v super stavu.Jinak forum jsem pročetl poctivě celý,ale co člověk to názor.Je tady někdo kdo má tohle na autě a podělil by se o svoje postřehy a zkušenosti?Nebo to možná beru za špatný konec a ten podvozek který má i nastavení tuhosti který když dám na max komfort to pobere...jo ptám asi jako lama,proto píšu sem,tak předem dík za názory 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...