Publikováno Říjen 19, 2024Říj 19 Zdravím, prosím můžete mi poradit 🙏 dnes se mi rozsvítila kontrolka AdBlue, na nejbližší benzině jsem ho dotankovala, vešlo se necelých 8l, ale stále kontrolka svítí 🙈
Říjen 19, 2024Říj 19 Autor Zkoušela jsem, ale u přesto svítí dál... Jen zapnu zapalování a už to křičí, nastartuji a stále stejné ... Ale i tak děkuji 🙂
Říjen 19, 2024Říj 19 Podle manuálu se mělo po dotankování provést toto: Před další jízdou zapněte na 30 s pouze zapalování, aby systém mohl doplnění nádrže rozpoznat. Motor startujte až po uplynutí této doby. Opravdu jsi nechala zapnuté zapalování těch 30 vteřin?
Říjen 20, 2024Říj 20 Autor Dělám to vždy, zapnu zapalování chvilku počkám a pak startuji... Jestli na benzině to bylo 30sekund neřeknu s jistotou, ale cca po 2km jsem zastavila a hledala na internetu a přesně co píšeš nechala jsem zapnuté zapalování a víc jak po půl minutě startovala a stejně svítí. Myslíš, že se to ovlivnilo hned na té benzině ? Auto mám 2 měsíce a s Adblue zkušenosti mám poprvé 🙈
Říjen 20, 2024Říj 20 Autor Včera mi měnil mechanik rozvody a po cestě se to ukázalo, tak jestli to nemůže být taky tím ... Moc děkuji, zítra s tím zajedu do servisu.... Dá se tomu dojezdu věřit?
Říjen 20, 2024Říj 20 možno len nedocvakol konektor na vstrekovači ADblue pri výmene rozvodu treba diagnostiku
Říjen 20, 2024Říj 20 Autor Děkuji všem za rady.... Byl to opravdu jen špatně zacvakly konektor od vstřikovače .... Moc děkuju 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.