Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, prosím můžete mi poradit 🙏 dnes se mi rozsvítila kontrolka AdBlue, na nejbližší benzině jsem ho dotankovala, vešlo se necelých 8l, ale stále kontrolka svítí 🙈

IMG-20241019-WA0040.jpeg

Zapnout zapalování na alespoň 30s a až potom startovat a mělo by to zmizet

• Autor

Zkoušela jsem, ale u přesto svítí dál... Jen zapnu zapalování a už to křičí, nastartuji a stále stejné ... Ale i tak děkuji 🙂 

Podle manuálu se mělo po dotankování provést toto: Před další jízdou zapněte na 30 s pouze zapalování, aby systém mohl doplnění nádrže rozpoznat. Motor startujte až po uplynutí této doby. Opravdu jsi nechala zapnuté zapalování těch 30 vteřin?

• Autor

Dělám to vždy, zapnu zapalování chvilku počkám a pak startuji... Jestli na benzině to bylo 30sekund neřeknu s jistotou, ale cca po 2km jsem zastavila a hledala na internetu a přesně co píšeš nechala jsem zapnuté zapalování a víc jak po půl minutě startovala a stejně svítí. Myslíš, že se to ovlivnilo hned na té benzině ? Auto mám 2 měsíce a s Adblue zkušenosti mám poprvé 🙈

Možné je ledacos. Třeba překousané hadičky viz:

Těch možností je víc.

• Autor

Včera mi měnil mechanik rozvody a po cestě se to ukázalo, tak jestli to nemůže být taky tím ... Moc děkuji, zítra s tím zajedu do servisu.... Dá se tomu dojezdu věřit?

možno len nedocvakol konektor na vstrekovači ADblue pri výmene rozvodu

treba diagnostiku

• Autor

Děkuji všem za rady.... Byl to opravdu jen špatně zacvakly konektor od vstřikovače .... Moc děkuju 🙂

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.