Míša0107 Vloženo 19. Října Sdílet Vloženo 19. Října Zdravím, prosím můžete mi poradit 🙏 dnes se mi rozsvítila kontrolka AdBlue, na nejbližší benzině jsem ho dotankovala, vešlo se necelých 8l, ale stále kontrolka svítí 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FEAR1400 Vloženo 19. Října Sdílet Vloženo 19. Října Zapnout zapalování na alespoň 30s a až potom startovat a mělo by to zmizet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša0107 Vloženo 19. Října Autor Sdílet Vloženo 19. Října Zkoušela jsem, ale u přesto svítí dál... Jen zapnu zapalování a už to křičí, nastartuji a stále stejné ... Ale i tak děkuji 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Října Sdílet Vloženo 19. Října Podle manuálu se mělo po dotankování provést toto: Před další jízdou zapněte na 30 s pouze zapalování, aby systém mohl doplnění nádrže rozpoznat. Motor startujte až po uplynutí této doby. Opravdu jsi nechala zapnuté zapalování těch 30 vteřin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša0107 Vloženo 20. Října Autor Sdílet Vloženo 20. Října Dělám to vždy, zapnu zapalování chvilku počkám a pak startuji... Jestli na benzině to bylo 30sekund neřeknu s jistotou, ale cca po 2km jsem zastavila a hledala na internetu a přesně co píšeš nechala jsem zapnuté zapalování a víc jak po půl minutě startovala a stejně svítí. Myslíš, že se to ovlivnilo hned na té benzině ? Auto mám 2 měsíce a s Adblue zkušenosti mám poprvé 🙈 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října Možné je ledacos. Třeba překousané hadičky viz: Těch možností je víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša0107 Vloženo 20. Října Autor Sdílet Vloženo 20. Října Včera mi měnil mechanik rozvody a po cestě se to ukázalo, tak jestli to nemůže být taky tím ... Moc děkuji, zítra s tím zajedu do servisu.... Dá se tomu dojezdu věřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 20. Října Sdílet Vloženo 20. Října možno len nedocvakol konektor na vstrekovači ADblue pri výmene rozvodu treba diagnostiku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša0107 Vloženo 20. Října Autor Sdílet Vloženo 20. Října Děkuji všem za rady.... Byl to opravdu jen špatně zacvakly konektor od vstřikovače .... Moc děkuju 🙂 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.