douda Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nemám DO v klíči,ale mám zvlášť ovladač a ten se mi už rozpadá,tak se chci zeptat,jestli je možné kdybych si koupil nový,jestli jde nějak přizpůsobit centrálu v autě. Mám 2,0 MPI 85KW 1999 dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 to co máš není origo DO auta, ale nějakej dodělek zjisti výrobce (meta, jablotron) pak jde zjistit víc. origo DO z klíče ti fungovat nebude leda že bys vyměnil komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
douda Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 znám to auto od novoty,měl ho bratranec a viděl jsem,že ten dálkáč měl od novoty ze škodovky,tak nevím,přikládám foto,jestli náhodou nepoznáš,co je to za výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 tak toto jsem ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 znám to auto od novoty,měl ho bratranec a viděl jsem,že ten dálkáč měl od novoty ze škodovky,tak nevím,přikládám foto,jestli náhodou nepoznáš,co je to za výrobce. ..vypada to na sterej jablotron tusim, ale rozhodne tohle neni z vyroby dalka od skody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ...znam tuto dalku a je original,pod volantem je origo dalka co se montuje do šáde to jestli jde naprogramovat to nevim...ale myslim si ze jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) je to dálka z origo příslušenství, na origo dálku přizpůsobit nejde Editováno: 17. leden 2007, autor: Remus by skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Aha, tak to se za mateni omlouvam, ten ovladac me prisel jako starej jablotron... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) nemám DO v klíči,ale mám zvlášť ovladač a ten se mi už rozpadá,tak se chci zeptat,jestli je možné kdybych si koupil nový,jestli jde nějak přizpůsobit centrálu v autě.Mám 2,0 MPI 85KW 1999 dikes. Je to originál příslušenství Škoda Dálkové ovládání pro dodatečnou montáž. Mám ho ve služební Fabce Objednací kod ve škodovce pro Fabku je BKA 400 001 A. Samotný ovladač se dá objednat dle kodu BKA 400 001 001. Výrobcem je AEV Kroměříž. Kompletní sadu DO jsem koupil v autosalonu v Protějově stálo asi cca 2400,- Popud by jsi to potřeboval přizpůsobit. Ozvi se na PM . Mám originá návod. Jinak u nové sady byly dva ovladače. Editováno: 21. leden 2007, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Já ho mám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zero_Cool Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 (editace) Nevíte někdo, jestli je možné do výše diskutovaného dálkového ovládání BKA 400 001 001 koupit ta zelená gumová tlačítka? Na svém dálkovém mám tu gumu už celkem vymačkanou, vlivem čehož kontaktní plíšky občas nedosednou přesně na kontaktní pole plošného spoje DO. Díky za radu. Editováno: 9. Duben 2008, autor: Zero_Cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Píša Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Toto dálkové ovládání je na 100% orig. škoda mám ho taky a dělali mi dodělávku přímo v Boleslavy. Chci se zeptat jestli tento ovladač DO můžu nahradit vystřelovacím. Myslím jako kvůli frekvency ten vystřelovací má 434MHz a tento nevim. Hraje to nějakou roli nebo je to jedno? r.v. vozu je 8/2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Frekvencia musi suhlasit .Inac D.O. nebude fungovat!!! Vystrelovak si spravis podla navodu . Pozri dole. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Je to originál příslušenství Škoda Dálkové ovládání pro dodatečnou montáž. Mám ho ve služební Fabce Objednací kod ve škodovce pro Fabku je BKA 400 001 A.Samotný ovladač se dá objednat dle kodu BKA 400 001 001. Výrobcem je AEV Kroměříž. Kompletní sadu DO jsem koupil v autosalonu v Protějově stálo asi cca 2400,- Popud by jsi to potřeboval přizpůsobit. Ozvi se na PM . Mám originá návod. Jinak u nové sady byly dva ovladače. A ma ho jeste nekdo?.. docela by se mi to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 A neví někdo prosím na jaké frekvenci pracuje tento ovladač?..BKA 400 001 001 a nedá se nahradit jiným..třeba neoriginálním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Martin stanicek: Kup si origo novy ovladac stoji 580Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Martin stanicek: Kup si origo novy ovladac stoji 580Kc. myslíš přesně ten stejnej?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ano presne ten isti typ+model. LINK: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Staníček Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 to je super ale stejně se zeptám jestli se dá nahradit jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Ahoj pánové. Potřebuju poradit a vidím že se tady probíralo něco podobného, tak nebudu zakládat nové téma. Mám OI, r. 2002., dovoz německo. Auto mám už 2 roky. A začíná mi blbnout ovlatač na DO. Centrál je asi origo, podle štítku výbavi, ale ovladač je asi dodělaváný. Někdy to odemkne, někdy se tomu nechce, což je teď vetšínou, ale dioda na ovladači svítí. A baterku jsem taky pro kontolu taky měnil. Mikrospínač to myslím nebude, protože kontrolka ovetřených dveři svití dobře, ale hlavně při odemikaní klíčem central odemiká-zamiká dobře všechny dveře i kufr. Chci se zeptat, jestli je vadný ovladač a je potřeba koupit nový ovladač nebo celé DO. Nebo je to potřeba znovu nějak naprogramovat-doparovat DO. Výroba je asi Italie. A žádnou flekvenci nebo co se k tomu davá, tak nic jsem nedostal. Jen ovladač a klíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 a bych se chtěl zaptat na te předposlední fotce. Co znamená na tom štítku ten nápis PT 3/ 2 17......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Nikdo s tím nemáte žádnou zkušenost???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 tento ovladac se nijak neprizpusobuje, nema plovoci kod, kod je nastaveny prerusenim propojky, bud se noha io uzemni, uplusi, nebo je ve vzduchu cislo na nalepce udava kod jakym jsou odvrtane cesticky, v prijimaci je podovny io se stejne odvrtanyma (nakodovanyma) nohama pokud sezenes stejny ovladac (kuli frekvenci) a zapojis mu stejne nohy, tak bude fungovat na tvem aute datasheet pouziteho io http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/P/T/2/2/PT2262.shtml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Ahoj. tak takovy ovladač asi neseženu a ani tomu nerorumím. To asi bude lepší dokoupit nový dalkač, jestli se to ta zvlašťb, bez centralu. Zkusim se pozdeji po něčem podívat. Máte nejaké zkušenosti? Můžete mi něco doporučit,nebo čeho se vyvarovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 dodělával sem tyhle originál dálkový do X aut ještě když sem dělal Škodovky a pohoda http://new.skoda-auto.com/CZE/service/accessories/Pages/Accessories.aspx?id=BKA320001A&searchcat=0000000052&ref=%3fc%3d0000000052%26p%3d2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.