Liborrrs Vloženo 21. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2024 Ahoj mám problém když jedu tak mi cuka motor a padají otáčky nebo zasne motor když nevytocim otáčky a netáhne . A děje se to jen za studena než se motor ohřeje . Měnění svíčky rozdělovač a kabely. Felicia 1.6 jinak startuje na poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domkus Vloženo 22. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2024 Mám stejný problém a taky neví m čím to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex25 Vloženo 27. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2024 Mám stejný problém, tuším, že je to chladným počasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizzo Vloženo 27. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2024 Ako je na tom zapalovacie trafo? Nie je popraskaný obal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.