tomi28062005 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Zdravím Vás všechny a hlavně majitelé vozu Škoda Kamiq, mám k Vám dotaz. Byl jsem na první servisní prohlídce, kde mi bylo sděleno, že mám totálně zrezivělé brzdy a že je třeba kompletní výměna. Mám najeto 14 500 km. Vozidlo zakoupené 11/2022. Byl jsem půlroku v nemocnici proto jsem nejezdil a nyní mi v servisu sdělí, že výměna včetně práce 9 .000,- Kč za brzdy. Co záruka, prý je to spotřební materiál. Poraďte,odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Ano, servis řekl správně. Řeší to každý druhý u Scala/Kamiq, témata tu jsou. Jen bych nedával originály, nějaký alfamarket. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 57 minut Sdílet Vloženo před 57 minut v nějakém videu na youtube k tomu uváděl, že právě proto mají v Německu Kamiq/Scala vzadu standardně bubnove brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.