tomi28062005 Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Zdravím Vás všechny a hlavně majitelé vozu Škoda Kamiq, mám k Vám dotaz. Byl jsem na první servisní prohlídce, kde mi bylo sděleno, že mám totálně zrezivělé brzdy a že je třeba kompletní výměna. Mám najeto 14 500 km. Vozidlo zakoupené 11/2022. Byl jsem půlroku v nemocnici proto jsem nejezdil a nyní mi v servisu sdělí, že výměna včetně práce 9 .000,- Kč za brzdy. Co záruka, prý je to spotřební materiál. Poraďte,odborníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Ano, servis řekl správně. Řeší to každý druhý u Scala/Kamiq, témata tu jsou. Jen bych nedával originály, nějaký alfamarket. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami v nějakém videu na youtube k tomu uváděl, že právě proto mají v Německu Kamiq/Scala vzadu standardně bubnove brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Též jsem měnil, pokud se bavíme o zadku, dával jsem dva roky zpět zn. ATE, za sadu kotouče + desky cca 2100Kč, výměna svépomocí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.