Daniel. Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Zdravím, mám Octavii II 1.9TDI PD 77kw a dneska ráno, kdy byl 1°C venku (čidlo v autě hlásilo -1°C) jsem potřeboval odjet. Nechal jsem naběhnout elektriku a čekal jsem, jak zhasne žhavení. Potom jsem motor točil 6-7 sekund a furt nechtěl nastartovat, pak jsem ho nechal a rozsvítila se na Maxíkovi červená olejnička s nízkým tlakem oleje STOP. Vypnul jsem elektriku a znovu zapnul, kontrolka zhasla a točil jsem znovu, zhruba zase 7 sekund a nastartoval s pomocí plynu. Potom po celou dobu jízdy a i při dalších startech za dnešek kontrolka se ani jednou neukázala. Auto stálo do dneška asi 4 dny v minusových stupních. Auto stojí v mírném kopečku. Měnily se teď žhavící svíčky a dolíval se olej Edge 5W-40. Mám se nějak bát nebo? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo před 47 minut Sdílet Vloženo před 47 minut Tady zase někdo nehledá. Tady jsi v sekci O1. Zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky