octavia_66_tdi Vloženo Pondělí v 16:15 Sdílet Vloženo Pondělí v 16:15 (editace) Kluci chtel bych koupit uplne novou F4 1.0 tsi 70kw. Byl jsem zkusit 2023, najeto 23000 a nedalo se s ni ve meste jezdit. Kazde rozjeti a ubrani plynu, pripadne pri prerazeni jsem si pripadal jak zacatecnik. Auto se zhoupne, skubne, jak kdyz neumim poustet spojku !!! Mel jsem F3 tsi 81kw a tam to bylo vetsinou jen, kdyz byl motor studeny. Potreboval bych se dozvedet postrehy, jak to mate vy. Zajimaji me nejvic roky vyroby 2024, zanovni auta. Neni tady v okoli predvadecka, jen dsg. Diky Editováno: Pondělí v 17:58, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuris62 Vloženo Pondělí v 20:10 Sdílet Vloženo Pondělí v 20:10 Mám Fabii 4, 81kW a ty rozjezdy to je děs. Když se rozjíždím na 3000 ot, tak to ještě jde, ale do 2000 to skáče jak kobyla. Po parkovišti, když to nepotřebuji hnát, tak se rozjíždím, jak začátečník v autoškole. Dá se to ještě zachránit tak, že při rozjezdu na 1.st nepustím úplně spojku a dám tam hned dvojku, pak to necuká. Začne to cukat až když se na jedničku úplně pustí spojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo Úterý v 05:09 Autor Sdílet Vloženo Úterý v 05:09 Takové nějaké mám vjemy z modelu 2023 👎. Jaký máš rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuris62 Vloženo Úterý v 11:42 Sdílet Vloženo Úterý v 11:42 Taky 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo Úterý v 16:39 Sdílet Vloženo Úterý v 16:39 To dělá i při zahřátém motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuris62 Vloženo včera v 20:16 Sdílet Vloženo včera v 20:16 Při zahřátém motoru to cuká míň a někdy to ani necuká, ale to je možná tím, že se někdy rozjíždím na vyšší otáčky (nad 2000), třeba na zelenou. Přesedlal jsem z mé předchozí F3 (rv 2015) a ani po půl roce si na ty rozjezdy nemůžu zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo před 16 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 16 hodinami Já projížděl v barazu 2023 TSI 70kw a byl to otřes. Motor byl zahřátý. Z jedničky na dvojku auto tak kucklo, že to cítí každý pasažér. Po potvrzení více lidí je rok 2023 propadák, je možné, že ale existuje nějaká svolávací akce na přehrání soft. Musím se svézt v 2024 jestli na nějakou narazím, jak na tom bude. Takové auto si rozhodně nekoupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuris62 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak mně to cuká až když pustím spojku na jedničku. Jak zařadím dvojku, tak jsem si nevšiml, že by to cukalo. Prostě se rozjíždím, pomalu pouštím spojku a až ji pustím, tak to dvakrát cukne. A jenom při rozjezdu do 2000 ot. A dělalo to v létě i teď v zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Je to možné, zřejmě to je při tom když uberu plyn a chystám se přeřadit. Dnes jsem jezdil s předváděcí 85kw 2024 a ta byla naprosto v pohodě. Snad se mi dostane pod ruku ještě 2024 70kw abych mohl vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.